Fijn overzicht van de gehele stof en duidelijke uitleg!

Fijne en duidelijk uitleg van de docent. Er worden veel voorbeelden gegeven om de stof te verduidelijken.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze is erg behulpzaam en zeer duidelijk en de uitleg met heel veel voorbeelden.

Weer een fijne, duidelijke training

Het wordt bijna saai om weer zo'n positieve review te plaatsen :) Weer super tevreden, heel duidelijke training. Jammer dat we geen tijd meer hadden voor het oefententamen aan het eind, maar hier kon Emy niets aan doen. Het was ook veel stof om te bespreken. Er was weer veel ruimte voor vragen en verder in de gehele training wel heel veel geoefend met vragen uit oude tentamens.

• Gevolgde training: Staatsrecht groep 2
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg, veel voorbeelden

Goed.

Het is een goede en duidelijke training. De laatste les ging heel snel, waardoor ik soms het spoor bijster was. Verder prima uitgelegd.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig zijn als we ergens op terug wilden komen.

Mijn ervaring was goed.

Ik vond dat Emy duidelijk wist waar ze het over had en alles goed kon uitleggen. Alleen er was twee of drie keer iets fout gegaan met de arresten die wel of niet op de powerpoint stonden en tijdens de 3e les had ik het idee dat Emy wat minder goed in de stof zat en er dus wat vaagheid/onduidelijkheid was over de stof. Maar over het algemeen een hele goede ervaring.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Ze legde goed en duidelijk uit en beantwoorde netjes alle vragen.

Well explained

I have followed several courses for both psychology and law. It is always helpful as it prepares you for the test material well.

• Course: Advanced Research Methods and Statistics
  • Response time customer service
  • Things I liked about my teacher Very competent at stats, helpful.

great explanations and nice exam bundle

my experience was pretty good, but it was very much information. the teacher was nice and kind.

• Response time customer service
  • Things I liked about my teacher she is very nice and kind and willing to help.

Tabi clearly knows what she's talking about

Tabi explains everything very well. She comes up with good examples and is able to answer any questions clearly.

• Things I liked about my teacher Clear explanation and answers questions well

Heel fijn en duidelijk, leuke docent en legde goed uit

Na de vorige tentamen training is deze heel goed geregeld en kwamen ze ons goed tegemoet

• Response time customer service
  • Things I liked about my teacher sweet, want to help,

good but still i find it very difficult to understand

good

• Response time customer service
  • Things I liked about my teacher she speaks very good english

Goede uitleg en betrokken tutor

Ik ben erg tevreden over deze tutor. Mayte kon heel goed uitleggen en heeft ons goed kunnen helpen. Ze was betrokken en heeft in haar eigen tijd nog uitwerkingen van een tentamen gestuurd. De bundel klopte niet altijd, er stonden soms dingen in die niet meer voorgeschreven staan voor het tentamen.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Betrokken, goede uitleg, enthousiast over het onderwerp

Fijne tentamentraining!

Ik heb een fijne tentamentrawning BPI gevolgd bij Leonie. Ze heeft alle stof netjes uitgelegd, en wanneer ze een antwoord op een vraag niet wist zocht ze het op een kreeg je later alsnog het antwoord.

• Universiteit: Vrije Universiteit Amsterdam
  • Gevolgde training: Burgerlijk proces- en insolventierecht
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Geduldig

Kundige docent

Goede samenvatting van de belangrijkste delen van de stof, hij heeft zich er niet makkelijk vanaf gemaakt en ingedoken op lastige onderwerpen. Heldere, begrijpbare uitleg. Aanrader!

• Universiteit: N.v.t.
  • Gevolgde training: N.v.t.
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Kort en krachtig uitleggen. Diepere uitleg als iemand het niet begreep.

Helemooi mooi

Beantwoord de vragen van leerlingen heel goed en let op vragen van leerlingen

• Universiteit: Universiteit van Amsterdam
  • Gevolgde training: Decentrale selectie geneeskunde
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Reageert goed en snel op vragen maar stelt ook vragen aan de leerlingen dus er is interactie

Veel van opgeschoten

Positief

• Universiteit: Decentrale Selectie
  • Gevolgde training: Decentrale selectie UvA
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Goede uitleg

Hele goede training met een goed overzicht van de stof en duidelijke uitleg.

Deze training heeft mij heel erg geholpen om een goed overzicht te krijgen van de stof en Chang kan alle stof goed uitleggen, onder andere aan de hand van voorbeelden.

• Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Chang heeft echt super veel kennis en kan dit goed uitleggen met voorbeelden. Daarnaast controleert hij regelmatig of iemand nog vragen heeft en is bereid om het uit te leggen als iemand het niet snapt.

Hele fijne training waar ik zeker veel aan gehad heb.

Hele rustige en duidelijke uitleg met veel individuele aandacht en met heel veel ruimte voor vragen. Super chill!

• Gevolgde training: Q6
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Uitleg, individuele aandacht.

Verhelderend

Heel verhelderend. De stof wordt duidelijk uitgelegd en alles komt aan bod. De docent is heel geduldig en aardig.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Rustig, vriendelijk, kan goed uitleggen

Doet zijn best net zo lang tot iedereen het snapt.

Ik vond dat Chang erg fijn les gaf. Er was veel ruimte om te oefenen. En als iemand iets niet begreep legde hij het net zo vaak uit tot iedereen het snapte.

• Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Checkt of iedereen het snapt en veel ruimte om te oefenen

Goede leraar en heeft duidelijk veel verstand van de stof!

Goede training! Q6 is alleen teveel stof, ik stel voor meer tijd tussen de lessen te plannen en “huiswerk” mee te geven voor de volgende les. Hierdoor kan het tempo iets omhoog en heb je meer tijd voor de vragen die specifiek gesteld worden

• Gevolgde training: Mgz Q6
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Fijne manier van uitleggen

prima verduidelijking van de stof

prima snelle verduidelijking van de stof, niet genoeg om alleen met dit een voldoende te halen

• Universiteit: Rijksuniversiteit Groningen
  • Gevolgde training: Marketing resit
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: open voor vragen en verduidelijking, goede actuele voorbeelden

Leerzaam

Duidelijke uitleg Als je een vraag hebt krijg je altijd antwoord Verdieping op belangrijke punten Veel voorbeelden

• Universiteit: Rijksuniversiteit Groningen
  • Gevolgde training: Management & organisatietheorie
  • Reactiesnelheid klantenservice N.v.t.
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Bereidheid om onderwerpen verder te onderzoeken

Very Helpful

Everything was fine. Thank you.

• University: Erasmus University Rotterdam
  • Course: Advanced research methods
  • Things I liked about my teacher Her explanations about the course

Very helpful!

Because I was uncertain if my knowledge of the course was enough and I wanted to practice with questions I took this tentamentraining. Really helpful!

• University: Vrije Universiteit Amsterdam
  • Course: Neuropsychology (UM)
  • Response time customer service N/A
  • Things I liked about my teacher Clear and happy to help

Erg goede tips en fijne begeleider (Ruben)

Ik heb hier heel veel aan gehad, er is mij veel duidelijk geworden en zou deze training daarom zeker aanraden. Het heeft mij een nog duidelijkere kijk op de studie geneeskunde gegeven.

• Gevolgde training: Coachingsgesprek
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Erg betrokken

Fijne training om hoofdpunten duidelijk te maken

Ik was super enthousiast over de vorige training die ik had gevolgd (1.3), maar deze viel wel een beetje tegen. Een paar punten die ik minder vond: 1. Er staan heel veel fouten in de tentamenbundel, de titel van de tentamenbundel is zelfs fout, dit komt slordig en onzorgvuldig over.. Daardoor is het lastig om te lezen. Het bevat hele zinnen die niet kloppen, veel spelfouten en ook lastig leesbare zinnen, Daarnaast staat er soms dubbele informatie in onder elkaar. Ook de powerpoint bevatte fout gespelde woorden en bv zelf een oefenvraag die niet klopt. 2. Fabienne heeft veel kennis, dat was fijn. Alleen vond ik dat zij een beetje op een monotone manier spreekt, waardoor ik de belangrijke informatie niet goed kon onderscheiden van de minder belangrijke informatie. 3. Ik had het fijner gevonden als we tussendoor wat vaker momenten kregen om vragen te stellen. Dus bijvoorbeeld aan het einde van de training, of voor het begin van een training vragen stellen over een ander probleem. Dat ging bij de laatste training op dinsdag heel fijn. 4. Ik had het fijn gevonden om nog even kort aan het einde van de training door de slides te gaan, om een korte samenvatting te maken. Dit gebeurde bij de training statistiek ook (1.3) en dat zorgde voor extra verheldering. Wat ik fijn vond is dat de hoofdpunten nu duidelijker zijn geworden en dat Fabienne een lieve meid was die goed kon uitleggen. Ik hoop dat jullie in het vervolg de tentamenbundel door meerdere mensen laten nakijken voor deze gepubliceerd wordt. De kwaliteit zal daardoor verhoogd worden, mensen betalen er immers toch redelijk veel geld voor.

• Universiteit: Erasmus University Rotterdam
  • Gevolgde training: 1.4 Human Body (Nederlands)
  • Reactiesnelheid klantenservice
  • Dit vond ik top aan mijn docent: Lief en behulpzaam! Verhelderende uitleg. Fijn dat je de slides erbij pakte om het nog eens uit te leggen.