Wij zijn zeer tevreden over het advies dat we in de winkel kregen en de daaropvolgende levering van onze boxspring. Wij hopen hier ook nog lang plezier van te hebben.
Zeer tevreden over gedane aankopen, service en bezorging.
Fantastische persoonlijke en snelle service na bestelling boxsprings en matrassen via email vanuit Zwitserland. Levering naar buiten de EU zonder BTW en verzending/bezorging in Zwitserland volledig geregeld tegen aantrekkelijke prijs. Daar zie je echt het verschil in service wat een familiebedrijf kan bieden.
Garantie en nazorg hebben wij nog geen ervaring mee, maar gezien het bovenstaande, zullen deze ook correct geschieden.
Uitstekende begeleiding/ advisering. Zeer betrouwbaar.
Goed geinformeerd bij de aankoop van de matrassen, prima levering en fijn dat de oude matrassen worden meegenomen
Akkersteenweg 60
6227AB Maastricht
Al 30 jaar is Gasse Slaapcomfort de grootste slaapspeciaalzaak van Zuid-Limburg! Voor deskundig en persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze vestigingen in Maastricht en Simpelveld. Voor de complete collectie van Auping, Pullman, Jensen, Hästens, Tempur en M line bezoekt u een van onze winkels!