Prima zowel naar persoon als naar deskundigheid.
klasse geweldige service aanbeveling top
Goed aankoopadvies, correcte afhandeling en keurige levering. Zeer zeker aan te bevelen, in alle opzichten !! Een zaak om bij terug te komen!
n.v.t.
Mooie en goed bereikbare showroom met een uitgebreid assortiment. Ondanks dat de vestiging in Maastricht slechts 1 jaar open is merk je de jarenlange ervaring van de verkopers (ze weten echt van de hoed en de rand) en vinden de persoonlijke situatie erg belangrijk om tot een goed advies te kunnen komen. Er wordt ook moeite gedaan om de klant tot een goed besluit te kunnen laten komen. Tip(s): Op de bestelbon staat vermeld dat er bij levering betaald dient te worden. Echter gezien de levertijd van een bed wordt dit door de klant vaak vergeten. Het advies is om tijdens het maken van de leveringsafspraak dit nog eens uitdrukkelijk te vermelden zodat de klant daar rekening mee kan houden en/of de factuur voordien toe te sturen zodat deze (eventueel voordien al) voldaan kan worden.
Over kwaliteit en garantie/nazorg kan ik op dit moment nog niet oordelen ( matrassen zijn 14-12 pas geleverd) Maar ik ga er vanuit dat dit ook wel goed zit.
Hebben lang op de matrassen gewacht. Heb zelf aan de bel getrokken. Steeds was er iets niet in orde, zodat de matrassen niet kwamen. Uit eindelijk zijn ze goed geleverd, medewerker zorgde dat alles netjes en goed op de plaats kwam en nam een oude matras mee terug. Werkte alles correct af.
Zeer prettige afhandeling van onze aankoop
Wij hebben via Nederland een bestelling kunnen realiseren die in Spanje niet mogelijk was, uitstekende medewerking
De enige zaak van de meerdere welke wij bezocht hebben waar het vriendelijke personeel de hele tijd bij je bleef en op je houding lette bij het proefliggen. Ze nemen alle tijd voor je om je van deskundig advies te voorzien. Goede afspraak kunnen maken over de prijs.
zeer tevreden tot nu toe
Prima ervaring
Fijn deskundig advies, prachtige zaak! Snelle levering, helemaal happy!
Ik kocht mijn bed enkele jaren geleden elders, maar ik was niet 100% tevreden. Toch kreeg ik bij Gasse een perfecte en snelle service. Wat mij betreft een aanrader
Prima geholpen en proactief geïnformeerd toen er een probleem was bij pullman, waardoor de levering van de matrassen vertraging op liep.
Deskundig aangenaam voorlichting
Goede uitleg en service, en heel blij met de uiteindelijke keuze van bed.
Heldere uitleg gehad, vriendelijk en persoonlijk. Bij levering bleek klein onderdeel niet te kloppen, direct hierover geinformeerd. Montagepersoneel deskundig en klantgericht. Tevreden dus.
Akkersteenweg 60
6227AB Maastricht
Al 30 jaar is Gasse Slaapcomfort de grootste slaapspeciaalzaak van Zuid-Limburg! Voor deskundig en persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze vestigingen in Maastricht en Simpelveld. Voor de complete collectie van Auping, Pullman, Jensen, Hästens, Tempur en M line bezoekt u een van onze winkels!