HEEL PRETTIG EN BEGRIP VOL IN OMGANG .
Prims en prettig0
Wat betreft de WTWunit perfecte communicatie, maar ooit vroeg ik een offerte aan voor een alarminstallatie, er is toen iemand geweest, nooit meer iets van gehoord.
Dit was het tweede jaar dat ik gebeld heb voor de jaarlijkse controle, die normaal half november bekend moet zijn.En geen twee maanden later. De afspraak was 1 x per jaar
Lastig om als technisch leek onderscheid te maken tussen goed en goed, m.a.w. het verschil tussen 8, 9 of 10.
Uit bovenstaande blijkt dat er genoeg vakmanschap is maar afspraken en communicatie is in één woord slecht slechter kan haast niet. de hele dag wachten op een telefoontje dat NIET komt en de duur van de storing 3 MAANDEN. Ik ga maar niet een review schrijven om Mensonides in een kwaad daglicht te zetten maar blijft dit zo dan is dit geen reclame voor Mensonides Installatie. En de rekening laat wellicht OOK 3 maanden liggen waarvan akte. Toch MVG.
Tijdens bouw 1grote ongecontroleerd bende..afspraken met iemand gemaakt die later was vertrokken...alle afspraken en offerte kwijt geraakt.. en als toetje alles wat geverfd was,door stagelopen smerig/stuk gemaakt....meteen alles opgezegd bij Niels...jullie komen hier nooit meer in en ga iedereen waarschuwen voor jullie gepruts
Goede uitleg met betrekking tot de nieuw geplaatste CV ketel. Netjes werk.
Eerst juiste uitleg hoe we het nu oplossen en bij de volgende controle nieuwe frame aansluiten
Alles keurig opgeruimd achtergelaten.
Monteur heeft onderhoudswerk correct uitgevoerd, evenals de lekkagestoring die enige dagen later optrad.
Goede communicatie met het personeel
Prima service, altijd correct.
Heb nog te weinig ervaring om een goed oordeel te geven. Na de het eerste bezoek kregen we wat overlast door geluid in de boiler, maar is na het tweede bezoek gelukkig verholpen
Zeer prettige ervaring met de monteur. Zeer open en communicatief. Attent en behulpzaam, gaf aandacht aan al mijn vragen.
prima ervaring met goede ervaren monteurs, tevreden
Gaat altijd prima
ik zou een offerte krijgen over ontkalken. nooit meer iets van gehoord.
prima verlopen. geen opmerkingen hierover
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl