goede uitleg over nieuw onderdeel.
Top werk geleverd van begin tot eind!!!!!!
Goed vakmanschap Al meer dan 20 jaar
De onderhoudsmonteur die bij ons thuis kwam was erg kundig. Vorig jaar heb ik heb ik 2x met jullie bedrijf gebeld voor een onderhouds contract. 1e keer heb ik mijn gegevens doorgegeven en degene aan de telefoon zei dat mij papieren zou worden toegestuurd. Niet dus. 2e keer weer gebeld ook gegevens door gegeven en gevraagd of ik ook in het bestand stond . Stond niet in het bestand. Dit keer zou mij een contract worden toegestuurd per mail dit was in oktober. Mail niet gestuurd. Nu zag ik vorige maand een advertentie van jullie daar heb ik mijn gegevens ingevuld en binnen no time alles geregeld. Waar ging het fout???
De onderhouds medewerker is een vakman wij zijn ook zeer te spreken over de uit te voeren werkzaamheden. Wij zouden het op prijs te stellen dat deze medewerker hier jaarlijks komt. met vriendelijke groet, fam de Boer
Gewoon goed en vertrouwd. Houden zo!!!
Zo fijn dat er steeds dezelfde monteur komt. Hij weet waar alles zich bevind
je belt over een probleem en binnen een paar uur staat er iemand op de stoep echt super
Vriendelijk en bekwaam
Prima monteur op bezoek gehad voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de cv
Telefonisch contact zeer klantvriendelijk en gericht om snel tot een oplossing te komen. Bedankt voor de snelle service.
we zijn zeer tevreden
Netjes werk geleverd. Vriendelijke monteur. Vakman.
Alles keurig en netjes afgeleverd. Afspraak ook keurig op tijd.
Heel goed!!!!!!!!!!!!!!
Helaas 3 dagen erg heet door een vergeten naregeling (27-28 gr.) Een dag later hersteld. Had te maken met weersafh. regeling. Deze uitgeschakeld en thermostaat naar binnen verplaatst.
Ik spreek iets af met de service monteur( naar tevredenheid) Ik krijg mail met een prijsopgave, deze is niet gespecificeerd, geen onderscheid tussen arbeidsloon en artikel ( expansievat) Ik stel via de mail een vraag. Ik krijg geen antwoord. Ik krijg wel een mail over de te betalen nota voor de jaarlijkse servicebeurt cvketel. Echter geen bijlage met bedrag.
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl