De laatste keer was onze ervaring goed te noemen, dit in tegenstelling tot het weekend daarvoor. Dat viel ons zwaar toen zwaar tegen, daarom klopt waarschijnlijk de waardering van de vorige niet.
Super snel een monteur op de stoep...na een telefoontje.....
Gewoon prima!
Eerste afspraak niet tijdig gemeld dat afspraak wegens storing in de war kwam. Net op moment dat ikzelf zou er contact met mij worden opgenomen. Dat mag voortaan wel wat sneller. De monteur dat de luchtdruk van de leiding af was. Dit was dus niet zo waardoor de gehele ruimte onder het roestwater kwam waardoor de muren nu niet meer wit zijn.
Goede vakkennis en communicatie
in een woord ; prima
Werd netjes bekeken wat het probleem was en adequaat gehandeld
Vakkundig en vriendelijk Vlotte afhandeling.
prima servicebeurt
Afkoppelen radiator zonder problemen uitgevoerd
Onze thermometer van de verwarming is een paar keer van slag geweest. Door de monteur opnieuw ingesteld, afwachten wat hij nu doet. Krijg nog een offerte van jullie in verband met vervanging van deze thermostaat
Vlotte reactie op storingen.Goeie communicatie.Afwikkeling wel afhankelijk van de monteur. Meneer Willekes verdient een pluim.
Monteur is langsgekomen voor een eerste onderhoud. Zijn vakmanschap en kwaliteit kan ik niet beoordelen. Dat blijkt later. Het afspreken van een onderhoudscontract ging telefonisch duidelijk en vriendelijk.
Geen commentaar alles naar behoren gegaan
Wij zijn tevreden
Zeer te vreden, vooral over Alfons W
Geen klachten . Al jaren onze hofleverancier
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl