Prettige communicatie

Een paar keer contact gehad een hele vriendelijke en spontane dame.. Ze belde een week later ook nog om te vragen hoe het nu ging met de klachten die ik had en of alles naar wens was/is. Dat maak je niet vaak meer mee. Monteur ook vriendelijk en vakkundig en koppelt alles terug! Mooi dat Feenstra installatie is overgenomen door Mensonides Installatie.

betrouwbaar vakmanschap

keurig e-mailtje ontvangen voor afspraak service beurt, antwoord gestuurd en bevestiging ontvangen.Afspraak vervolgens goed nagekomen.

• Afspraken nakomen

Geweldige service van een vakman

Prima service, blijkbaar zat de mechanische ventilatie niet in het onderhoudscontract, maar Lammert heeft dit ter plekke opgelost. Top!

• Afspraken nakomen

goed en snel geholpen, zowel servicebalie als monteur

zie boven

• Afspraken nakomen

Keurige technische afhandeling, vlotte reactie op telefonisch verzoek maar...

De klacht was begin december geïnventariseerd, er moest een motortje worden besteld voor het vloerverwarmingblok. Medio februari er zelf achteraan gebeld of het motortje al 'binnen' was.

no nonsens vakmensen

contact loopt altijd prima en is persoonlijk.

efficient en vriendelijk

• Afspraken nakomen

Op tijd snel en deskundig

Snel en vakkundig!

Goede en snelle communicatie. Nakomen van de gemaakte afspraken en snelle opvolging.

Zeer vertrouwd en deskundig

De jaarlijkse controle door een (inmiddels voor ons bekende) monteur van Mensonides is een goed gevoel. Onze CV-ketel wordt gecontroleerd en kleine reparaties worden gedaan zodat we weer een jaar probleemloos kunnen genieten van een verwarmd huis.

Precies zoals afgesproken.

Precies zoals afgesproken.

Prima!

Het is fijn dat altijd dezelfde monteur komt !!

• Afspraken nakomen

Monteur goed, organisatie/communicatie kan beter

Laat ik voorop zetten dat de monteur zijn werk prima heeft gedaan. Over kantoor ben ik minder te spreken; de factuur werd de vorige keer naar het verkeerde adres gestuurd, waardoor ik een betalingsherinnering kreeg. Uiteindelijk heb ik netjes betaald. Toen het eenmaal tijd was voor de volgende onderhoudsbeurt, kreeg ik nooit weer een bericht. Ik moest zelf maar een afspraak maken en dat kon begin november pas in het nieuwe jaar. Daarnaast zijn de maandelijkse abonnementskosten ook zonder berichtgeving verhoogd. Kortom: de communicatie kan veel beter.

2 x contact gezocht..geen reactie

Komen alleen in beweging als het grote klus is.. Nu bij klein installatie bedrijf die keurig alles geregeld heeft. Ga zo door Mensonides!

• Afspraken nakomen

Uitvoering prima, planning/communicatie zeer matig

Aanvraag via website komt lang niet altijd door. Gemaakte afspraken met de klus opnemer worden niet nageleefd. (Moest achteraf wederom bekeken worden door een monteur na drie weken). Waardoor de klus nu in 2 keer geklaard moet worden. Dus extra kosten. Daar komt bij dat de klus nog niet af is maar wel alvast de rekening heb gekregen.

• Afspraken nakomen

Mijn ervaring is alleen maar positief.

Wanneer ik met Mensonides bel, word ik vriendelijk te woord gestaan. Er is begrip voor de situatie en er wordt direct naar een oplossing gezocht, hoe druk het op dat moment ook is.

Gewoon goed...

Zie boven ....

• Afspraken nakomen

Mee gedacht met mijn probleem .

Vriendelijk en deskundig.

Ketel na afspraak snel en deskundig gemonteerd. Goede uitleg over het apparast.

Deskundig en vriendelijk

Ben uitermate tevreden met de wijze waarop de installatie is uitgevoerd

de benadering is prima .

Mijn ervaring met de persoon is prima ,maar ik ben nog niet tevreden over het resultaat van de kachel. Misschien kan U contact opnemen.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie
  • Afspraken nakomen N.v.t.

prima werk geleverd.

positief

Vertrouwde service

Ik heb de monteur ontvangen en daarna naar werk gegaan. Bij terugkomst was alles netjes opgeruimd. Vertrouwen gehad dat het goed kwam.

Fantastisch

Zeer secuur, tot in de details. Zuinig zijn op deze monteur. :)

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl