Betrokken, vakkundig

Tijdens een goede onderlinge samenwerking van de installateurs (montage panelen, installatie bekabeling, inrichting meterkast, etc..) werd e.e.a. vakkundig en in snel tempo gerealiseerd. NB, Ik wacht nog wel steeds op de factuur voor de warmtepomp boiler.

Helemaal prima

Netjes en snel gewerkt. Vriendelijk geholpen

Toppers

Zeker een aanrader

geen omkijken naar

prima service

een ervaren monteur.

Robert had veel verstand van de dingen waar hij mee bezig was.

• Afspraken nakomen

Keurige en nette uitvoering van de werkzaamheden door een vriendelijke installateur. Betrof vervanging van defecte buitenkraan, aanleg van een extra kraan achter in de tuin en vervanging van een lekkende binnen-/aftapkraan. Ik verwacht Mensonides in de (nabije) toekomst opnieuw in te schakelen voor een klus.

zoals verwacht

Het jaarlijkse onderhoud van de CV ketel is weer volgens afspraak uitgevoerd zoals in het onderhoudscontract afgesproken.

• Afspraken nakomen

Alles is naar wens gerealiseerd.

Wij zijn erg tevreden. alles netjes afgeleverd en er is nog goed uitleg gegeven hoe alles werkt.

• Afspraken nakomen

Verstand van zaken en oplossingsgericht

De monteur die kwam was deskundig, heeft netjes werk geleverd en ipv een heel component te vervangen heeft hij een onderdeeltje van het component vervangen wat aanzienlijk goedkoper is.

Prima en snelle service

Na telefonisch contact binnen een uur een offerte voor een nieuwe CV ketel. Prettig telefonisch contact. De ketel kon ook snel geplaatst worden. Op de afgesproken dag is de ketel door twee monteurs netjes geplaatst en in bedrijf gesteld. Alles keurig geregeld.

• Afspraken nakomen

Ik was zelf niet thuis maar mijn dochter wel en alles is haar goed uitgelegd en zei heeft het ons weer door gegeven dus wij zijn heel tevreden Vr gr Sandra Brouwer

• Afspraken nakomen

Prima dienstverlening en in zake kundig

Mijn ervaringen zijn positief. Ik krijg goed gefundeerd antwoord op mijn vragen en wensen. Werk wordt prima uitgevoerd.

Met de monteurs goed

Monteurs waren mooi op tijd en hebben netjes het werk afgeleverd Over de commerciele afwikkeling ben ik minder te spreken. Radbout weet wel waarom

• Afspraken nakomen

Een compliment aan de installateurs, die een goed stukje vakwerk hebben afgeleverd. Super!!

Na een eerste informatieve bijeenkomst over de te kopen zonnepanelen en de omvormers per plaat, ontstond er een vertrouwen die werd versterkt door de drie installateurs die de zonnepanelen inclusief de bekabeling naar de meterkast in goed overleg en naar wens op vrijdag 13 maart 2020 in een prettige werksfeer hebben geïnstalleerd. Een groot compliment aan deze drie installateurs die zeer goed op elkaar waren ingespeeld en een goed stukje vakwerk hebben afgeleverd. De Mensonides Toppers!!

Fijne monteurs goede service

Harde werkers en zoals ik het bekijk doeners die denken. Problemen werden opgelost en eerder werd er niet gestopt. Top.

• Afspraken nakomen

Geweldige service en fantastisch resultaat

Zeer vakkundige ploeg mensen due netjes en snel werken en alles keurig na uitleg hebben opgeleverd! Zeer aanbevolen door ons.

Goed met een minpuntje

Na advies van dhr. Schuil werd afgesproken dit birdblockers slecht werken en daarom geadviseerd om gaasrollen toe te passen om kraaien en mussen onder de pannen te weren. Een mail ontvangen met datum en tijdstip en materiaalkeuze van de heer v.d Veen met daarin een offerte hierin ook gaas benoemd. Doch op de dag van montage kwamen de monteurs niet op het geplande tijdstip en alsnog met birdblockers aanzetten. Na telefonisch overleg met Mensonides is een en ander alsnog naar tevredenheid opgelost.Moest alleen de volgende dag afgemaakt worden.

snel en professioneel

Vanaf het eerste contact is de communicatie prima verlopen en de afspraken zijn volledig nagekomen. De mensen die kwamen voor het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen waren kundig, correct en vriendelijk. Hartelijk bedankt hiervoor.

• Afspraken nakomen

Afspraken en montage prima geregeld

Montage door personeel twee personen ,keurig en netjes gedaan ben zeer tevreden .

• Afspraken nakomen

Mensonides heeft alles perfect gerealiseerd

Het hele traject was goed geregeld wat betreft informatie en planning. Zonnepalen zijn mooi strak gemonteerd en de kabel naar de meterkast is bijzonder keurig weggewerkt. Top

We zijn zeer tevreden

De installateur uit Bolsward en zijn twee medewerkers stelden zich netjes voor en de werkzaamheden werden op een rustige en nette manier uitgevoerd. Het was prettig om deze mensen over de vloer te hebben!

• Afspraken nakomen

Echt prima service en hardwerkende installateurs. super

Grote lof voor het vakmanschap en de service. Prima stukje vakwerk

• Afspraken nakomen

Monteur prima en aardig, kennis was iets minder.

Ik belde vrijdags 14 febr in de ochtend en er was 15.00 al een monteur aanwezig. Daar geen klachten over want dat is een top service. De reden waarom ik belde was omdat de vloerverwarming op sommige plaatsen niet warm werd. Na wat onderzoekjes was de oorzaak een kapotte roulatie pomp. Het weekend nog even afgewacht om maandag te bellen. Zaterdag en zondag was het weer warm in huis. Alles deed het weer. De pomp is dus niet kapot neem ik aan.

Niet op komen dagen

Er was geen ervaring buiten prettig telefonisch contact met excuses

• Vakmanschap N.v.t.

Tweeledig

Mijn ervaring met de technische medewerkers van het bedrijf zijn zondermeer goed. De communicatie vanuit het bedrijf laat nog wel wat te wensen over. Ik heb een contract met jaarlijkse controle/onderhoud , maar heb na 1,5 jaar eerst een mail gestuurd met de vraag wanneer het onderhoud zou plaatsvinden. Een eerder gemelde en geresette storing heeft geen opvolging gekregen hoewel ik daar wel om gevraagd had omdat de storing zich al vaker had voorgedaan.

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl