naar alle tevredenheid

Zoals bij ons, in geval van nood, stonden deze mensen direkt voor ons klaar en hebben ons probleem op een zeer korrekte manier opgelost ondanks dat er eigenlijk geen tijd voor ons was en zij er alles aan hebben moeten doen om ons in te plannen en ons alsnog z.sp.m te kunnen helpen! Wij waren en zijn hun nog steeds dankbaar hiervoor! Bedankt monteurs, maar ook de nette wijze van het telefonische kontakt met de receptioniste, welke ons ook zeer vreindelijk te woord heeft gestaan! Bedankt Jelle en Tineke Groen

Nette en vlotte service

Kort geleden is er een nieuwe groepenkast geïnstalleerd. De correspondentie en het plaatsen ging vrij vlot. Wat heel fijn is dat er snel wordt gereageerd op de correspondentie. Top service!

Vakkundig werk geleverd

Volgens afspraak geleverd met duidelijke uitleg.

• Afspraken nakomen

Goede service afspraak is afspraak

Goed afgewerkt

Heel goed om de zelfde monteur te krijgen,dat is voor allemaal mooi.

• Afspraken nakomen

De service is steeds geweldig.

Je wordt altijd op tijd geinformeerd voor de service en die wordt altijd precies uitgevoerd.

• Afspraken nakomen

Prima kwaliteit en super service

Al sinds vele jaren ons installatie bedrijf zonder klachten!

prima ,snelle werkers

product goed afgeleverd en geinstalleerd. De rekening viel wel wat hoger uit dan we eerst hadden afgesproken.

• Vakmanschap N.v.t.

Tip top

Mensonides is altijd goed in hun werk. Perfect netjes,schoon. En gaan niet weg dat alles werkt.

geweldig

zeer goed!!

• Afspraken nakomen

Goede afwikkeling, matige communicatie.

Goedenavond, ik heb een mail gestuurd met diverse vragen. Ik krijg een standaard ontvangstmelding en daarna blijft het stil. Ik stuur een nieuwe mail, welke op precies dezelfde wijze wordt behandeld. Daarna stuur ik een mail naar een ander adres en prompt beginnen de antwoorden binnen te komen. Dat vind ik niet klant vriendelijk. Daarna worden de antwoorden en werkzaamheden adequaat, bekwaam en netjes uitgevoerd. Dat vind ik zeer klant vriendelijk.

Vakkundig en accuraat!

Er zijn zonnepanelen op mijn garagedak geplaatst. Ze staan er heel netjes op. Het aansluiten ging heel voorspoedig en alles ziet er gewoon erg netjes uit. Nazorg ook prettig, dus zeer tevreden met Mensonides!

• Afspraken nakomen

Snelle en vakkundige reparatie van CV storing

Zie boven

correct

Ik kan niet beoordelen of de cv ketel goed schoongemaakt is. Een kwestie van verteouwen en dat heb ik wel.

Goede betrouwbare service

Goede vakmensen

• Afspraken nakomen

Niet altijd nauwkeurig , soms slordig

De derde monteur kon de grondwaterpomp op gang krijgen, uit eindelijk een monteur van de fabriek,wel goed dat mensonides dit heeft geregeld. Er is een stoom douche door u geplaatst, alleen alle info en instructie boekjes, zijn er niet. wij hebben wel bij u een onderhoud contract afgesloten, dus het zal vast wel goed komen.

xx

xx

SUPER

Goede installatie goede uitleg over alles

Niets op aan te merken

Efficient en vlot/vriendelijk

Ze zijn efficient,vlot en vriendelijk

• Afspraken nakomen

Uiterst plezier bedrijf , goede voorlichting en vakkundige , vriendelijke monteurs

De zonnepanelen zijn zeer vakkundig geplaatst en de aansluiting door de monteur verliep prima Hele vriendelijke werknemers !!! Alle telefonische contacten verliepen ook uiterst plezierig Kan alles goed volgen op de app!!

• Afspraken nakomen

Offerte aangevraagd voor extra zonnepanelen en een laadpaal . Zonnepanelen lagen snel op het dak alleen de laadpaal duurde wel wat lang maar dit lag aan de laadpaal fabrikant. Verder perfect en vakkundig alles aangesloten en goed meegedacht in het laden van de auto . Laadvermogen namelijk opgevoerd van 16A naar 32A met behulp van de zonnepanelen zonder jaarlijkse extra kosten liander!

Fantastisch

Heel goed overleg. Altijd een reaktie snel terug als ik mail. Pluim voor meneer Osinga en de vaste monteur. Bedankt.

nooit iets op te merken, prima service

nooit iets op te merken, prima service

• Vakmanschap N.v.t.

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl