Fantastische medewerkers & service

Kort geleden heeft Mensonides bij ons thuis een AlphaESS thuisbatterij van 15 Kwh incl. Back-up Box en 8 nieuwe zonnepanelen geplaatst. In totaal zijn ze 2,5 dag bezig geweest. De medewerkers waren erg prettig en vriendelijk in omgang. T....e was de gangmaker, een hele fijne medewerker. C...s, op het gebied van electro en smarthomes erg precies en vakkundig, één woord... Top. Nadat alles was geinstalleert is alles keurig schoon achtergelaten. Wat ons betreft een dikke aanrader.

vlotte behandeling.

Vriendelijk & professioneel

Vakkundig bedrijf met goed opgeleid personeel!

Snelle service

Goede vakkennis en netjes leidingwerk.

• Afspraken nakomen

Prima en alles netjes gemonteerd.

Robert ( de installatiemonteur) werkte netjes en heeft alles prima geplaatst en was mooi op tijd klaar.

• Afspraken nakomen

We laten jullie nog steeds komen dus

Zouden misschien dag voor afspraak nog een herinnering mail kunnen sturen doen wel meerdere bedrijven is een tip Maar zijn zeker tevreden

Keurig en professioneel geholpen

Deskundig geholpen

snelle service

helaas cv ketel kapot. Na contact kregen we snel antwoord en na wat mails ook gelijk een telefoontje om een afspraak in te plannen. monteurs zijn geweest en hebben alles vakkundig geplaatst. De meegnomen steiger was niet passend voor de klus dus na wat heen en weer gebel door de monteurs werd dit ook snel geregeld. Ben ook nog even gehopen met installeren van de thermostaat. Ik ben iig erg tevreden. Ga zo door.

Nieuwe CV ketel met nawerk

Ketel gemonteerd. Vulopening slecht bereikbaar en condenswaterafvoer klonk als een kleine waterval. Moesten beide worden aangepast. Had ook wat meer uitleg verwacht, zeker over de temperatuurinstellingen van de CV.

• Afspraken nakomen

Geen alerte opvolging van een storing.

Wij waren in het buitenland en er was een oppas (80) thuis. We kregen een telefoontje van haar dat onze Brink heteluchtkachel was uitgevallen en de temperatuur behoorlijk was gedaald in huis. Ik belde daarop Mensonides want daar zijn wij klant, In jan 2024 was er nog een grote beurt geweest. Van de juffrouw die de telefoon opnam kreeg ik alleen het antwoord dat klanten met een abonnement voorrang hebben en er dus geen afspraak voor ons kon worden gemaakt. Zij zou het melden bij de planning. De volgende dag weer gebeld met de vraag of er ook spoed op gezet kon worden aangezien de binnentemperatuur bleef dalen. Weer het antwoord: abonnees hebben voorrang. Pas de derde dag werd onze oppas, 3 dagen in de kou, gebeld over een bezoek van een monteur. De storing was binnen enkele minuten opgelost. De monteur schrok ook van deze slechte opvolging en zou het melden op zijn orderformulier. Ik hoop dat er iets mee gedaan word. Misschien moeten jullie maar beginnen bij degene die de telefoon opneemt.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Dik tevreden

Communicatie: goed en snel. Offerte: uitgebreid en duidelijk. Installatie: kundig, snel en vriendelijk.

Kundig

Vriendelijke kundige medewerker

goede monteur

Prima gewerkt

Na in het verleden wat minder positieve ervaring was de monteur die de werkzaamheden nu heeft uitgevoerd zeer deskundig en erg vriendelijk, Door extra werkzaamheden gelijk te plannen met regulier onderhoud hadden we alles in een keer klaar.

• Afspraken nakomen

Uitstekende vakman op een nette manier in huis.

Kundig personeel en ook nog vriendelijk, dat is een combinatie die aanspreekt!

Heel tevreden

Ik ervaar het bedrijf als meedenkend en goede service.

• Afspraken nakomen

beetje vroege afspraak voor een pensionado maar vlot voor elkaar, beleefd.

super

Deze medewerker is gewoon Super! Hij verstaat zijn vak ,en heeft er ook lol in . Gewoon een Vakman !

Zeer goed klantvriendelijk

Gaf goed uitleg over het onderhoud en de kwaliteit van de huidige cv-ketel

• Afspraken nakomen

Mijn cv-ketel is in vertrouwde handen.

Steeds komt dezelfde vakman voor het jaarlijks onderhoud. Levert goed werk af. Een storing heb ik daarom ook nooit. Geeft ook goede adviezen. Kortom : alom tevredenheid.

Prima.

Keurige monteur langs geweest op de afgesproken tijd. Netjes en snel gewerkt.

snel en uitstekend geholpen

mijn 5 jaar oude cv ketel voor de eerste keer laten controleren. Vakkundige vakman die de hele cv-ketel uit elkaar heeft gehaald en schoongemaakt.

• Afspraken nakomen

Vriendelijke monteur en goede kennis van zaken en overlegde over en of er eventuele bijzonderheden waren. Prima service

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, netje en op tijd

Snel en accuraat

Fijn bedrijf

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl