in onze woning is door u een grondwarmtepomp geinstaleerd,door u perfect afgesteld, ondanks de kou van de laatste week, altijd ca.20.5graden. prima ervaring.
stroom storing werd snel verholpen
Beste heer, dame Op vrijdag 22 januari jl had ik problemen met de nieuwe cv ( aangeschaft 22-06-20) de Re Twist koolmonoxide melder begon te piepen en de cv viel uit. Contact gehad met jullie service monteur en er werd mij verteld om het zonder de Re Twist koolmonoxide melder te doen, op advies van de monteur de volgende dag de stekker van dit apparaat weer aan te sluiten om te proberen of de cv het dan weer deed. (En de cv deed het weer niet) Als de cv dan weer uitviel moest ik maandag bellen met Mensonides. Dus maandag bellen en dinsdag kwam er een monteur en heeft alles gecontroleerd. Ik ging er van uit dat dit allemaal onder garantie/onderhoudscontract valt, maar toch kreeg ik vandaag een nota.. Graag een reactie via de mail of telefoontje. Vriendelijke groeten, Fam J.Bosma Grachtswalplein 33 Harlingen Telefoon 0517-412165
Het was een eerste kennismaking na 17 jaar Energie wacht. Dat verliep uitstekend. We zouden niet weten wat als punt van kritiek naar voren is gekomen.
Zeer tevreden over het hele verloop van het traject. Ik vond het prettig om gelijk een afspraak aan huis te hebben zonder verder verplichtingen. De dag van montage is ook zeer positief verlopen. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Onze CV ketel was net 1 maand na de garantietermijn defect: lokale installateurs hadden geen tijd of zin in een klus bij een "niet vaste klant" Gelukkig dacht Fa. Mensonides daar anders over en kwam ook bij een niet vaste klant graag langs. Helaas kon het euvel niet in 1 dag opgelost worden omdat er een onderdeel besteld moest worden maar de volgende dag konden wij weer lekker warm gebruik maken van de CV ketel. Byzonder vriendelijke telefoniste voor maken van afspraak en kundige monteurs ( goed in hun vak maar geen spraakwatervallen)
Gemaakte afspraken slecht communiceren
Het plaatsen van de ketel en de bijkomende dingen, zijn goed en netjes uitgevoerd. Ik vond het ook heel fijn dat ik tussendoor gepland kon worden (ivm oude ketel die het niet meer deed), hierdoor heb ik maar 3 dagen hoeven wachten. Alleen werd mij verteld dat ik van te voren een offerte zou krijgen, waar ik vervolgens een akkoord op moest geven, en dat de uitvoering pas daarna uitgevoerd zou worden. Deze offerte heb ik echter nooit gekregen.
Prettig bedrijf om mee te werken, ze leveren netjes werk en de communicatie is ook goed
bij het vervangen van onze cv ketel is ons deskundig advies gegeven en is de verdere afhandeling vakkundig en volgend de afspraken gedaan
Pizzeria Roma Is de garantie service Snel verholpen Wij Zijn zeer tevreden klant Met vriendelijke groeten Pizzeria Roma
Snel actie ondernemend, duidelijke afspraken t.a.v. kosten//keurig en professioneel personeel en instalateurs
Als opmerking Zou bij vervangen ketel toch eerst 2 man sturen Vooral bij een oude ketel met boiler die ik had Gelukkig had ik vrij genomen om te assisteren Maar alleen valt het tegen Ook afvoer naar buiten plaatsen is het prettig als je met 2 man bent De installateur had het alleen niet op tijd klaar gehad . Maar toch een prettige en vakbekwaam monteur
Snel gereageerd op mijn vraag voor vervanging 20 jaar oude CV-installatie door een vakbekwame inspectie van de bestaande situatie. Goed begrip voor mijn complexe wensen, blijkend uit een uitgebreide offerte met volledige beschrijving van uit te voeren werkzaamheden, de te leveren materialen en de datum waarop zou worden geleverd en geïnstalleerd. Tijdens de toch wel complexe installatie geen "gezeur" over tijd, hulpmaterialen en inregel problemen van de nieuwe besturingsprogrammatuur.
Op tijd en prima werk gedaan.
Lekkage
nieuwe cv-ketel laten installeren
Onze ervaring met uw bedrijf is dat men correct de klanten informeert,
op verkeerde locatie gereageerd, deze review is n.v.t.
Originele beoordeling
dinsdag hoor ik binnen 15:30 en 17:45 een tv binnen te krijgen maar om 18;45 had ik nog niks. daarom ben ik gaan bellen en die zijden mij dat hij niet meer zou komen, raar normaal word je dan gebeld. ik ben zelf fulltime aan het werk dus ik moet 1 hele dag vrij vragen om het in ontvangst te nemen, en nu nog een dag omdat hun de afspraak niet na zijn gekomen, dat kan gebeuren maar ik wil wel een tegemoetkoming want ja ik ben 8 vakantie uren kwijt. dat willen ze niet doen om dat het heel druk is........ (hz wat kan ik hier aan doen?) ik heb via een mail dit proberen op te lossen maar ik kreeg als reactie terug: jammer dat je geen begrip kan tonen. maar waarom tonen ze dan geen begrip voor mijn situatie en dragen ze geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fout? wil je goede klantenservice wat je nodig hebt bij elektronica zou ik naar de mediamarkt gaan en niet bij deze mensen. wat als hun een fout maken mag jij er voor betalen
Deskundigheid, klantgericht en zeer correcte medewerkers
nvt
Het euvel aan de combiketel, wat een collega installatie bedrijf de laatste 3 jaar niet kon oplossen, is nu door de kundigheid van de monteur direct gevonden en opgelost.
Prima geholpen vriendelijk en kundige mensen top.
De communicatie vond ik niet goed. De dag ervoor kreeg ik een telefoontje van de installateur dat het gebruik van inductie niet mogelijk was op mijn 1 fase aansluiting, ook niet met kookgroep. Ik wist dat het wel kon, genoeg onderzoek naar gedaan en was ook door Liander bevestigd. Op het laatst werd duidelijk dat de installateur aan nam dat ik een 25 amp. aansluiting had. Dat is een 35 amp. Als hij dat gewoon gevraagd had vooraf was het allemaal wat soepeler gelopen. Werkzaamheden verder prima, maar geen decoupeerzaag mee, dus ze hebben de plaat niet ingebouwd, wat wel in de offerte stond. Heeft me 60 euro extra gekost. En tot mijn verbazing zie ik dat het bedrag niet afgetrokken is van de rekening. Dus dat vind ik persoonlijk niet juist. Drie sterren omdat de plaat wel naar behoren functioneert nu.
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de plaat goed bevalt. Wij hebben u inmiddels een creditnota gestuurd voor het aangegeven bedrag. Onze excuses voor het ongemak.
Prima advies gekregen inzake de zonnepanelen. Op alle vragen een goed en deskundig antwoord. Na beslissing om met Mensonides in zee te gaan vlot een afspraak kunnen maken. Heren waren mooi op tijd en hebben de installatie ook vakkundig gedaan. Duidelijke uitleg van app en wat er nodig was om terug te leveren op het net. Benodigdheden daarvoor werden ongevraagd aangeleverd. Netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten. Ik ben erg tevreden.
De Hermesweg 7
8861VN Harlingen
Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl