Snel en vakkundig

Snel geholpen met onze verwarmingsketel en vakkundig geïnstalleerd

duur

Jullie onderhoud is te duur en ik ben van plan om in het vervolg een andere leverancier te kiezen

Goed geleverd

Goed geleverd

Professioneel

Duidelijke offerte, keurig werk verricht en aardige monteur. Ook alle afspraken goed nagekomen.

• Afspraken nakomen

Goed werk geleverd, fijne communicatie.

Tijdens het oriënterend gesprek over de vraag ‘ketel of warmtepomp’ ben ik uitstekend geïnformeerd over de beste keuze. Ik ben tijdig op de hoogte gebracht van wijziging van de plaatsing. De jongeman die de ketel heeft geplaatst was vriendelijk, behulpzaam en heeft de klus prima geklaard. Ook heeft hij de ruimte heel netjes achtergelaten.

Vakkundige installatie vlgs. Afspaak

Duidelijke offerte met een goede prijs, na plezierig persoonlijk contact met de accountmanager. Installatie cv volgens afspraak. Netjes afgewerkt en alles weer schoon achtergelaten. Er was een nieuwe thermostaat nodig die ik niet had besteld die ik voor de reclame prijs kreeg. In het voorjaar had Mensonides al een laadpaal geïnstalleerd, ook hierbij dezelfde ervaring. Ook de after sales service was toen prima! (er mankeerde iets aan de slimme meter wat bij Leander lag, maar effect had op het functioneren van de laadpaal). Al met al ben ik een zeer tevreden klant.

Fijne ervaring

Na een heel slechte ervaring met Energiewacht (ga daar niet mee in zee!!) was deze ervaring een opluchting! Bij de aanmelding vragen ze een foto van de cv-ketel, zodat ze kunnen beoordelen of je ketel in aanmerking komt voor het abonnement. De eerste servicebeurt was vlot ingepland en de monteur was vriendelijk en gaf goed uitleg. Hij heeft de ketel weer goed nagekeken. Blij mee!

• Afspraken nakomen

Prima en volgens afspraak.

Volgens afspraak is de vriendelijke monteur geweest.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Vriendelijke en zeer kundige monteur. Afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie. Heel goed installatiebedrijf.

• Afspraken nakomen

Nakomen controleafspraken, communicatie, informatie en service allemaal prima in orde

• Afspraken nakomen

Mensonides heeft bij ons een boiler geplaatst en we zijn zeer tevreden over hun werk. De installatie is vakkundig en netjes uitgevoerd. De monteurs werkten snel, professioneel en lieten alles keurig achter. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare installateurs!

• Afspraken nakomen

personeel stelt zich netjes voor denken met je mee en leveren netjes hun werk af

Vriendelijk en nauwkeurig

Onderhoud uitstekend uitgevoerd

• Communicatie
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prima totale oplossing

Prettig contact, waarna een duidelijke offerte werd uitgebracht. Daarna binnen redelijke termijn de installatie uitgevoerd. Prima installatieploeg, geen verrassingen en alles netjes gemonteerd

• Afspraken nakomen

Goed geholpen en telwoorden gestaan

Zonnepanelen goed geleverd service voor verwarmingsketel ook goed

Vakkundig geholpen!!

• Communicatie
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Altijd goed.

De monteur was mooi optijd en netjes achtergelaten.

prima bedrijf

zowel offerte fase als uitvoering vsn het werk heel goed gegaan

• Afspraken nakomen

Prima monteur met goede kennis van zaken. Top

De monteur kwam erg kundig over.

Prima service en vakmanschap

Nvt

prettige vakkundige monteur

Altijd op afgesproken tijd. prettige monteur. Laten altijd alles opgeruimd achter.

• Afspraken nakomen

Keurig op tijd, to the point, netjes achtergelaten

Prettig contact met monteur, kende de plek nog. Alles netjes bijgewerkt.

uitgevoerde werkzaamheden zijn goed

producten en installaties zijn goed alleen communicatie over afspraken is voor verbetering vatbaar

• Afspraken nakomen

Van offerte naar planning en uitvoering super!!

Na opname CV klus welke niet echt simpel en meedenken over mogelijkheden werk heel vakkundig en gemoedelijk uitgevoerd. Dikke 10 voor medewerkers en monteurs welke met humor en plezier hun werk hebben uitgevoerd!

Vriendelijk, vakkundig, beleefd.

De installateur was beleefd, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Compliment.

De Hermesweg 7

8861VN Harlingen

Over Mensonides

Mensonides is sinds 1978 hét allround installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn de totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland. Wij geven klanten persoonlijk en eerlijk advies, zoeken – duurzame – kansen en creëren mogelijkheden. Na de oplevering van de installatie ervaren onze klanten meer comfort en duurzaamheid. Mensonides | Technisch zeker. Persoonlijk warm. www.mensonides.nl