Zeer positief!
Goedemorgen Gewert, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Op- en afbouw is geheel volgens plan verlopen en de manier waarop de mensen gewerkt hebben, daarover zijn wij als organisatie zeer tevreden.
altijd goede afspraken en niks is teveel
Geachte heer Michel, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
De opbouw ging volgens afspraak en de mensen waren bereid zich aan te passen aan de omstandigheden
Geachte eher Zweers, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Goede contacten met deskundige mensen. Denken graag mee en zijn bereid de tekeningen aan te passen tot iedereen tevreden is. Je kan heel goed afspraken met Kuijf maken die ook worden nagekomen. Personeel dat opbouwt is vriendelijk en werkt hard. EDOG Muzikaal Theater werkt al vele jaren met veel plezier aan theaterproducties waarbij Kuijf de beste ondersteuning biedt.
Beste EDOG, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Als je en afspraak maakt komen ze deze na .ook al bestel je drie tenten .
Geachte heer Vermeij, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Snel en vakbekaam!
Contact is vriendelijk, reactie is snel, offertes zijn duidelijk.
Geachte heer Van der Boel, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Aanpassingen kunnen ter plekke geregeld worden en voor reparatie kwamen ze keurig netjes voor het feest moest beginnen!
Goedmorgen mevrouw Van der Weijden, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zeer positieve feedback achter te laten! Met vriendelijke groet, Verhuurbedrijf Kuijf.
Mijn ervaring is een zeer professionele ervaring en zeer meedenkend
Vriendelijk, snel en afspraak is afspraak.
goede communicatie over mogelijkheden en onmogelijkheden, desnoods een bezoek ter plekke, betrouwbaar in het plaatsen en breken, altijd op tijd (lekker vroeg) en nooit gedoe!
Verhuurbedrijf Kuijf is zeer service gericht en denkt mee met de klant om de meest passende oplossing te vinden. Een aanbeveling dus!
Men is goed bereikbaar, een goede voorbereiding, maar ook de juiste vakmannen op het werk.
Beste Petrus, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dit soort of andere projecten hebben waarbij wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Een net bedrijf met goed materieel, wij komen zeker nog eens terug!
Beste Johannes, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dergelijke projecten hebben of misschien op zoek zijn naar een werktent dan vernemen wij het graag van u om te kijken wat voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
In de afgelopen 15 jaar tribunes gehuurd bij dit bedrijf. Dat was steeds voor hetzelfde evenement, maar de tribunes zijn wel veranderd in de loop van de tijd. Deels door verzoeken van ons, maar ook op advies vanuit het bedrijf. Ben zeker van plan om na de Covidperiode weer met hen verder te gaan.
Beste Arie, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Wij verwelkomen u natuurlijk weer graag als vaste klant na de Covid periode! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Goed contact, nette prijzen en tribune stond snel
Zeer correct, afgelopen jaar voor de tweede keer een groot evenement georganiseerd. meewerkend personeel Hopelijk nog vele jaren mvg Stal Brouwer Auctions
Geachte heer Brouwer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze beoordeling en natuurlijk bedankt voor de fantastische beoordeling! Graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Komen alles na wat ze beloven
De samenwerking met Verhuurbedrijf Kuijf en medewerkers wordt als plezierig ervaren. Constructief, behulpzaam en meedenken met de opdrachtgever.
Snelle afhandeling van aanvraag. Komen afspraken netjes na.
Al jaren maakt mijn vereniging voor grote evenementen gebruik van de expertise en materialen van Verhuurbedrijf Kuijf.
Volgens afspraak juist op tijd, en afgesproken tijd afbreken tent alles stipt op tijd.
De door mij bestelde artikelen kwamen keurig op tijd alsmede de door hun geregelde stoelen via een ander bedrijf. Daar hebben we niets voor hoeven doen. De auto s zijn goed uitgerust met de juiste hulpmiddelen erg goed geregeld.
——