Wij vinden het prettig uw bedrijf als tribunebouwer te hebben, er wordt meegedacht en is op locatie veel te overleggen. M.vr.gr. Erik Schuringa
Bij de opbouw van ons evenement op donderdag 8/12 was er een zeker Harry bij om de tribune op te zetten, die man moet je zeker houden! Hij heeft ontzettend goed werk geleverd en niets was hem teveel gevraagd.
Goede en snelle levering van diensten en faciliteiten tegen een alleszins redelijk tarief.
Dank voor de goede samenwerking
Zeer goede en vlotte samenwerking ! Tegen betaalbare prijs ! Zeker een aanrader !
prima tent elk jaar weer vlot geregeld afspraken owrden nagekomen
ZEER GOEIE EN VLOTTE DIENSTVERLENING OP ALLE VLAKKEN ! MERCI MERCI
Goeie klussen gedaan met jullie dit jaar, zowel Scapino Ballet als Public Works op Hoog Catherijne.
Al 50 jaar een tevreden klant.
Sinterklaas bedankt u wederom voor de goede samenwerking bij zijn intocht te water in Amsterdam
Al jaren is alles goed
prettige communicatie in aanbiedingsfase. afspraken zijn prima nagekomen en personeel op locatie was zeer prettig en dacht mee met opbouw.
Ik kan mij geen betere service en oplossing bedenken. Rede van de 8 voor materiaal is dat er 1 of 2 stoelen beschadigd waren. Nog steeds een 8 waard. Vooral de flexibelheid van de planning kwam ons erg goed uit. Hulde! Alleen wacht ik nog op het factuur. Deze kan gewoon via de mail verstuurd worden. :)
prima ervaring met Kuijf, voor de derde maal Buren Toen Theater gedaan. de volgende keer zeker weer!!
Wanneer het contact er was werden vragen snel beantwoord en de afspraken zijn nagekomen. De communicatie had in mijn ogen wat minder gestandaardiseerd kunnen zijn. Dus persoonlijker.
Snelle en correct service al zolang wij weten
De kwaliteit van met name het tentmateriaal is in de afgelopen jaren verbeterd, waardoor een nog betere prijs- kwaliteit verhouding ontstaat. Complimenten hiervoor! Winst is mijns inziens nog te behalen in duidelijkere communicatie op locatie bij met name de grotere evenementen zoals voor ons de CPC. Terugkoppeling over voortgang, verwachte oplevermoment en ook feedback vragen van de opdrachtgever door één contactpersoon die optreed als een soort accountmanager.
Heb er geen kopzorgen aan gehad. Daar ging ik voor.