Fijn om mee samen te werken de laatste jaren, en hoop dat het de komende jaren ook zo zal zijn. Bestuur S.M.N.N. Dutch Supercross
Geen commentaar, prima bedrijf
Prettige contacten en goede service.
Fijne samenwerking al jaren een vertrouwde leverancier
Correct, flexibel en vriendelijk in afspraken en contacten.
Geachte heer Van Witteloostuijn, beste Dick, Hartelijk dank dat ook u de tijd heeft genomen om de korte vragen te beantwoorden. Graag zijn wij erg benieuwd naar een toelichting op het cijfer dat u gegeven heeft voor de Klantvriendelijkheid personeel op locatie. Ik hoop dat u deze kan en wilt geven. Met vriendelijke groet, Richard Jordense. Verhuurbedrijf Kuijf
ze zijn altijd op tijd. gehuurd materiaal word goed afgeleverd en opgebouwd. je weet van te voren waar je aan toe bent
Ik nam de taak om tenten te huren voor onze halve marathon over van dhr. Spiga. Zowel het huren van als de contacten omtrent (tijdstip) start werkzaamheden verliepen prima.
prima bedrijf, servicegericht, vriendelijk, meedenkend dus top !
Vlotte en correcte service en dit al menige jaren
Goede prijs kwaliteit verhouding, wel is het materiaal iets minder net als het nieuwe materiaal bij de concurrenten. Voor de meeste projecten dus een prima partner.
Uitermate tevreden!
Wij ervaren al vele jaren een prettige communicatie in het voortraject. En een fijne samenwerking en goed meedenken tijdens de uitvoering.
Heel flexibel en klantvriendelijk
In korte tijd op 4 verschillende locaties podia en tribunes geplaatst en vooral ook volgens planning afgebouwd.
Eén keer per jaar maken wij gebruik van dit bedrijf voor onze hondenshow. Altijd is alles prima in orde (en als er iets is wordt dit in orde gemaakt). Wat ons betreft: fijn bedrijf !
Waarom "totaal" ook niet een 9 heeft te maken met een interne miscommunicatie bij Kuijf. Dit kan gebeuren en is op een goede manier opgelost. Dus wij (vv Excelsior-M) waren zeer content met Kuijf, evenals een keer daarvoor.
De staat van de grote voordelen kan beter, ieder jaar moeten we als Wow diverse delen repareren.