Goede afspraken op voorhand gemaakt. Goede en vriendelijke communicatie. Snel en goed werk zowel bij opbouw als bij afbraak.
Goedemiddag Paul Johnson, Wauw! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Goed gegaan alles
Goedemorgen Dirk, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Ik werk reeds meerdere jaren samen met Kuijf. Zeer tevreden en sterk aan te bevelen. De Opbouwers werken zeer goed door en hebben oog voor detail. Gewoon perfect.
Goed meedenken bij plaatsing
Beste Jan, Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Jongens weten wat ze doen en staat er altijd netjes bij
Hi Job, Onwijs bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Vlotte en tijdige communicatie, zowel via mail als telefonisch. kwaliteitsvolle tribune, zijn geld waard. Professionele en vriendelijke werknemers ter plaatse
Hi Tim, Hartelijk bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Ook op korte termijn alles kunnen regelen wat we wilden. Al jaren een vaste aanwinst voor de organisatie van onze musicalproductie en altijd bereid mee te denken
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Van eerste contact tot offerte alsmede de plaatsing en het weer ophalen alles is perfect geregeld. Dank voor de fijne samenwerking
Onwijs bedankt voor uw review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Goed contact en we zijn al jaren een tevreden klant
Beste Kees, Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Al twee jaar op rij doen we zaken met deze mensen om een tribune te leveren. Volgens afspraak , meedenkend . En een goed mens die de tribune opzet. Waarschijnlijk weer tot volgend jaar
Al jarenlang maken wij gebruik van de diensten van Kuijf & Zn. en wij zijn zeer tevreden over het contact, het meedenken en de betrouwbaarheid. Zeer aan te bevelen!
Beste Aletta, Bedankt voor de mooie review! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Alles zeer goed
Goedemorgen Natacha, Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Vanaf het eerste contact was duidelijk wat er over en weer verwacht kon worden. Het klopte allemaal. Ik vind jullie een goed georganiseerd bedrijf. Dan voor de samenwerking.
Beste Frans, Onwijs bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Best gelopen , keurige tent aardige werknemers
Hi Frank, Bedankt! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Net bedrijf. komen hun beloftes goed na
Hi Florus, Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Flexibele en meedenkende instelling. Met respect voor onze monumentale locatie is er binnen het tijdsbestek een tribune gebouw.
Goedemiddag Matthijs, Bedankt voor deze prachtige review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Onze ervaring met Verhuurbedrijf Kuijf en Zn is al jarenlang zeer positief. Wij maken al geruime tijd gebruik van hun tribunes en de samenwerking verloopt altijd bijzonder prettig. Alles wordt zorgvuldig geleverd en ook het personeel werkt zeer netjes. Na het opbouwen wordt alles keurig achtergelaten. Daarnaast is het materiaal van uitstekende kwaliteit en ziet het er altijd verzorgd uit. Voor ons verdient Verhuurbedrijf Kuijf en Zn dan ook een dikke 10.
Goedemiddag Marthijs, Bedankt voor de mooie reactie :) Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Snelle reactie, heldere communicatie. Fijn bedrijf om mee te werken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Annelies, Onwijs bedankt voor je review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Zeer tevreden over de op- en afbouw van de tribunes bij onze European Cup wedstrijden. Nu voor het 2e jaar op rij. Dit jaar het weekend van pasen tribunes geleverd met bijna 1000 zitplaatsen. Als we het de komende jaren weer gaan doen dan is Kuijf wederom de preferred supplier.
Goedemorgen, Wauw! Heel erg bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Altijd weer prettig om samen te werken met Kuijf voor de opbouw van onze tribunes bij grote wedstrijden
Beste Gabrielle, Onwijs bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Meedenken, snel en kwaliteit
Beste Irene, Onwijs bedankt voor deze mooie review! Graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
afspraken nageleefd, alles in ordre materiaal proper en conform aanvraag sur pro ploeg proper gewerkt
Goedemiddag Simon, Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Goede communicatie vooraf en en tijdens de opbouw. Vriendelijke mensen en meedenkend. Nette tribune
Goedemiddag Theo, Hartelijk bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Ondanks erg slecht weer was het team van Kuijf precies op de afgesproken tijd op locatie en stond de tribune binnen no time opgebouwd klaar voor het ontvangst van de gasten.
Beste Stephan, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf
Keurig op tijd werd de tribune bezorgd en stond heel snel. Jammer dat je zoveel extra moet betalen als hij op zaterdag bezorgd moet worden. Daarom 4 sterren ipv 5.
Goedemiddag Jacqueline, Bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groeten, Verhuurbedrijf Kuijf