Beste Petrus, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dit soort of andere projecten hebben waarbij wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Beste Johannes, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Mocht u vaker dergelijke projecten hebben of misschien op zoek zijn naar een werktent dan vernemen wij het graag van u om te kijken wat voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Beste Arie, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen ons zo'n goede beoordeling te geven! Wij verwelkomen u natuurlijk weer graag als vaste klant na de Covid periode! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV
Geachte heer Brouwer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van deze beoordeling en natuurlijk bedankt voor de fantastische beoordeling! Graag tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Richard Jordense Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn BV