In het begin even uitdokteren hoe je de klemmen aan de fiets bevestigd krijgt (staat niet helemaal duidelijk in de omschrijving (op de foto) maar verder een prima fietsendrager. Zeker aan te bevelen. Hij kost wat maar dan heb je ook wat.
We willen u graag bedanken voor het invullen van onze vragenlijst over onze fietsendrager MovaNext. Uw ervaringen en tips uit de praktijk zijn voor ons altijd heel belangrijk. Nog veel fietsplezier toegewenst, Het MovaNext team.
Zeer tevreden, de afstelling om de M. next recht op de trekhaak te krijgen vind ik iets minder.
Bevalt tot nu toe goed. Handig, relatief licht en makkelijk te bevestigen. Bevestigen van bandjes niet altijd even gemakkelijk bij open kettingkast: smeer op handen.
Positief.
Snel en gemakkelijk op de trekhaak te plaatsen. En super licht in gewicht
Makkelijk en erg rugvriendelijk te plaatsen. Met name gekocht vanwege het lage eigengewicht, heel belangrijk als je trekhaak een lage kogeldruk heeft (50 kg).
geweldig makkelijk
Handig in het gebruik en compact op te bergen; stabiliteit kan beter
Wij hebben hen nog niet zoveel gebruikt maar tot nog toe bevalt hij ons prima
minpunt; stekker past niet in de houder van de drager.
Wel opletten op de afstand van de drager dat rechter en linkerkant evenveel van de auto verwijderd is. Twee keer 600km gebruikt bevalt heel goed.
alleen maar positief
Alleen het afstellen van de "klik"bevestiging op de trekhaak vraagt wel geduld en thuis wat moeilijker af te stellen omdat je op de rug moet om goed te kunnen zien af de stelbouten juist staan om goed te kunnen knellen. Verder een prima fietsendrager die snel en gemakkelijk zich laat plaatsen en laat los maken.
Handig compact opvouwbaar.
Tot nu toe de handigste fietsendrager die we gehad hebben.het zou fijn zijn als het eigen gewicht van de drager nog lager kan
De arm waarmee de fiets zelf vast zit, moet je erg goed en strak aandraaien. Recent is mijn e-bike na het rijden over een verkeersdrempel, uit de arm geschoten met veel schade aan de fiets tot gevolg. De e-bike zat alleen nog aan de wielen vast aan het fietsenrek en sleepte dus met het stuur over de grond terwijl ik nog reed.
Heel vervelend voor u dat dit is gebeurd. Wij adviseren altijd om de frameklem zo hoog mogelijk om de zadelbuis te klemmen en dan de knoppen handvast te draaien. Het is belangrijk dat de holte van de zwarte bek zoveel mogelijk om de bolling van de zadelbuis klemt, bij een voor of achterwaartse beweging van de fiets kan deze er dan niet uitschieten. Ook raden we aan om de frameklem niet alleen op de punten van de zwarte bek te laten klemmen, in het geval van bv een heel brede of ovale buis. Uiteraard zijn we altijd bereid om u extra te adviseren bij het plaatsen van de frameklemmen om dit soort incidenten te voorkomen. U kunt altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Het MovaNext team.
Kende de MovaNext fietsendrager niet. Doordat de fietsendrager inklapbaar is, is deze gemakkelijk te hanteren. Erg handig op de trekhaak te plaatsen en zit meteen goed. De wielgoten zijn stevig. Ben blij met mijn nieuwe fietsendrager.
Een heerlijke fietsendrager
Postbus 358
1740AJ Schagen
MovaNext fietsendragers: licht, compact en makkelijk. De MovaNext fietsendrager is verkrijgbaar vanaf 12,5 kg en kan tot 60 kg belast worden, is zeer compact opvouwbaar en uiterst gebruiksvriendelijk.