4 sterren: goede service, goed behandeld

Fietsendrager is stabiel , ingeklapt compact en makkelijk in gebruik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind dit de meest fantastische fietsendrager die ik ooit heb gebruikt. Vooral het gewicht van 12,5 kg is goed hanteerbaar. Ga zo door, misschien kunt u de verschuifbare wielsteunen nog iets makkelijker maker. Succes, Sieb Westera

Prettige fietsendrager. Compact

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De fietsendrager zit hoofdzakelijk op de wegdraaibare kogel van m'n camper. Hij draagt een elektrische en een gewone fiets. De drager zelf is redelijk zwaar en heeft de neiging om bij grote afstanden gering achterover te kantelen. Ik heb hem bijgesteld maar durf toch geen grote afstanden

• Ervaring met: Lux Plus

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een prima fietsdrager zowel de drager zelf als de fietsen zijn in een vloek en een zucht te monteren en demonteren. De drager is zeer compact en handig te vervoeren of op te bergen. Een top product.

• Ervaring met: Lux Plus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima product. Slechts een minpunt nl. de bevestigings- banden voor de wielen aan de achterste fietsdrager. Naar mijn smaak zou het handiger zijn als de "gespen" daarvan niet aan de autozijde, maar aan de achterzijde zouden zitten. Nu raak je erg makkelijk de vette ketting bij vastzetten en losmaken.

Postbus 358

1740AJ Schagen

Over MovaNext Fietsendrager

MovaNext fietsendragers: licht, compact en makkelijk. De MovaNext fietsendrager is verkrijgbaar vanaf 12,5 kg en kan tot 60 kg belast worden, is zeer compact opvouwbaar en uiterst gebruiksvriendelijk.