Super aardige heren die netjes nieuwe ramen geplaatst hebben. Nauwelijks beschadigingen, super blij mee. Rommel werd opgeruimd, kortom, een aanrader voor het plaatsen van nieuwe ramen. Bedankt
Onze ervaring is uitstekend met 4 medewerkers van Buijs glas die bij ons 30 ramen hebben geplaatst! Zeer netjes gewerkt. Gezellige club in huis gehad, die wisten waar ze mee bezig waren. Hard werkend en toch ook tijd om informatie te geven. Grote dank!
Voor een grondige verbouwing veel ruiten nodig inclusief montage. Bij drie partijen een offerte aangevraagd en jullie waren de goedkoopste. Daarna bestelling gedaan, werd netjes geïnformeerd, jullie dachten met ons mee en het plaatsen was een plezier om te zien. Vakmensen die na afloop alles netjes hebben opgeruimd.
Glaszetter Miquel is echt een vakman. Werkt erg netjes en is ook super aardig. Top, wees zuinig op zulke vakmensen.
Veel dank voor uw hulp bij de isovitre-bestelling voor mijn huis in Griekenland. De bestelling kwam binnen op de eerste dag dat ik in NL was. Alles, zoals afgesproken. Het was een plezier om bij u te kopen. Met vriendelijke groet, R. Harreman
De vragen van de klant worden prima opgevolgd, er wordt ook bijkomende info gevraagd indien nodig. Duidelijke afspraak rond prijs en levering. Vakwerk.l
Prachtige glazen deuren, vakkundig gemonteerd
Voor onze nieuwe ensuite deuren Buys glas benader, voor prijs opgaven. Hun waren duidelijk het aantrekkelijkst, en vaktechnisch een zeer goed resultaat. Daarnaast was de service prima waarbij ze voor afleveren, ook geen extra kosten regelden. Voor het resultaat zie hun Facebook pagina.
Glazen badkamerdeur laten plaatsen; zeer mooi geworden! Nette correcte afhandeling; mooi systeem en goede kwaliteit
Alles perfect afgehandeld ,super
Goede service, fouten worden snel hersteld. Zeer beleefde monteurs.
Fijn bedrijf: handig in de regio maar zeker ook daarbuiten blijven ze ook gewoon zich netjes aan de afspraken houden, de eigenaar neemt ook na 17u de telefoon op als het 'spoedeisend' is!
Prettig in de omgangs sfeer, zowel prive als zakelijk. goede afspraken mee te maken.
Vriendelijke mensen zowel op kantoor als bij de aflevering van het glas, die meedenken.
Zeer tevreden. Komen afspraken na en leveren topkwaliteit.
Snel geregeld, bedankt