Wij hebben het plaatsen van de zonnepanelen door 2 werknemers van uw bedrijf als vriendelijk en correct ervaren. Tot heden werken de zonnepanelen voor zover wij het kunnen beoordelen goed
Na plaatsing panelen ontstond er een behoorlijke lekkage op boven en benedenvediepind.Pas na een week oordeelde een expert van de verzekering dat er dakpannen waren gebroken. Totaal 4 stuks. Is daarna snel door Platend verholpen. Kreeg later een rekening betreffende teruggave belastingen van €100,00. Na telefoontje werd dat snel geregeld.
Ik heb, zonder dat er overigens iets is mis gegaan, hiaten in de veiligheidscultuur gezien. Aangezien de werkzaamheden op hoogte plaats vinden kan een kleine hapering in het menselijk handelen grote gevolgen hebben. De aard van de werkzaamheden en het beheersen van de risico's zou kunnen worden verbeterd door van hoog tot laag (ieder in z'n rol) hetvthema veiligheid meer berichten aandacht te geven voordat er iets ernstigs gebeurt. Ik bereid om hiervoor wat hints en tips te geven op basis van mijn professionele achtergrond in de olie en gas industrie.
Ruim een maand geleden zonnepanelen laten leggen door Platen DT. 9 Stuks Sunpower; hele mooie panelen. De panelen zijn op de afgesproken dag gelegd. Ook is de internetkabel, die in de weg zat, opnieuw naar zolder getrokken. Enige is dat de panelen uiteindelijk anders op het dak zijn geplaatst dan vooraf afgesproken. Bij het leggen bleek dat er 2 rijen zonnepanelen onder elkaar pasten, waar vooraf was aangegeven dat dit niet zou kunnen. Achteraf had ik dus meer zonnepanelen op het dak kunnen leggen. Al met al een heel positieve ervaring; prima advies van Bert en ook de jongens die kwamen leggen waren zeer netjes. Een aanrader.
Het plaatsen van de panelen was goed na correctie. Platen aan 1 kant waren niet helemaal vlak.
De na controle van de dakpannen kan wel iets beter. In de tuin lag een lege verf spuitbus waar de uiteindes van de bevestig rails zwart zijn gespoten. Er had wel iets meer uit gelegd mogen worden over de app.
Eerlijk is eerlijk wij hebben hele goede ervaringen met Platen. Naast de zonnepanelen hebben ze ook zonnecollectoren en een nieuwe CV ketel geplaatst. De zonnecollectoren moetsen voor een 2de keer ontlucht worden en dan komt het op de service aan. Bij Platen wordt direct actie ondernomen en de dag erop stond de monteur al op de stoep. En het zijn nu net deze oogenschijnlijk kleine dingen welke wij sterk weten te waarderen. Als klant wil je dat er wordt meegedacht, maar ook dat wanneer er nog wat kleine opleverpunten zijn deze niet worden vergeten. Eigenlijk zijn we niet zo van de reviews, maar voor Platen maken we graag een uitzondering puur omdat ze goed en vooral eerlijk te werk gaan. Vandaar een dikke en wel verdiende 8!
Het is alleen jammer dat ik nog niet de panelen kan uitlezen ik heb de micro optimizers op het dak liggen ik hoop dat jullie snel met een oplossing komen
Goede voorlichting. Prima ervaringen en service. Prettige omgang met de monteurs. Helder en duidelijk.
bedrijf met goede voorlichting, duidelijke offerte, plezierige medewerkers.goed back office. door mij reeds aanbevolen in mijn omgeving en dit leidde tot nadere afspraken..
Positieve ervaring met Platen DT.
goede voorlichting en vriendelijke monteurs/ moeten leren voeten vegen bij klanten in huis.
Bert geeft een prima en denkt met je mee en zoekt praktische oplossingen. De monteurs die het geplaatst hebben zijn een team die goed op elkaar zijn ingespeeld!! Adviseren:”Ja zeker!!!!”
Ze houden wel van vakantie bij PlatenDT. 24 december wederom melding gemaakt dat de opbrengst niet deugt en dan krijg je bericht ik kom er na de vakantie op terug. Tot op heden(7 februari) niets gehoord! De opbrengst van de 76 panelen is na 2 jaar niet wat belooft is. Ik heb hier PlatenDT op aangesproken ja en dan wordt het lastig! Een scherpe offerte uitbrengen is 1 maar dat er vervolgens gerealiseerd wordt wat er in staat is 2. Wij zijn erg teleurgesteld in deze firma.
Beste Jacob, We hebben inmiddels al contact met u opgenomen om de situatie verder toe te lichten. Zoals wij aangeven heeft uw installatie in het afgelopen jaar 18.447 kWh opgebracht. In de orderbevestiging hebben wij een opbrengst aangeboden van 18.040 kWh. Hieruit blijkt dat uw installatie ruimschoots meer opbrengen dan van te voren afgesproken. De totale opbrengst in de afgelopen twee jaar is 42.420 kWh. Door uitval van de communicatie in 2017 was de meting per jaar niet helemaal goed. De communicatie in 2018 was wel goed, waardoor deze weergave ook klopt. Uiteraard vinden wij het vervelend dat onze reactie langer is blijven liggen door onze kerstvakantie waarin het gehele bedrijf gesloten was.
wij zijn heel blij met onze panelen. de service was heel goed er werd goed advies gegeven en het plaatsen ging uitstekend zowel binnen in de meterkast als buiten op het dak ging uitstekend. alles netjes afgewerkt. Kortom wij zijn dik tevreden. vriendelijke groet H.B.Prins.
We zijn tevreden over de advies en de installatie van de zonnepanelen. Heb nog een vraag over het uitlezen op de app van elke zonnepaneel apart. Volgens mij kan ik dit nog niet.
We hebben zonnepanelen en waterontharder en een nw meterkast ontvangen. Kon alleen 1 x iets aanvinken. Van zonnepanelen ingevuld. Deskundige en vriendelijke mannen en snelle werkers. FIJNE KERST allen gewenst.
Bereikbaarheid is een probleem. Verder- Negatief: Onduidelijkheid of een vraag wordt opgepakt. Positief : De oplossing komt er wel.