via aanvragen energielabel voor woning bij ImmoCert terecht gekomen, snelle afhandeling
Kort en bondig.
Prima adviesbureau voor uw energielabel.
Snel en eenvoudig
Snelle en vakkundige afhandeling
Servicegericht
Ik heb hier het energielabel laten vaststellen dat nodig is bij de verkoop van ons huis. Deze partij kwam als voordeligste (lees de enige partij die het gratis deed) uit de selectie bij mijnoverheid.nl. Binnen een paar uur had ik de pdf met het definitieve energielabel in mijn inbox. Fijn, want ik hou niet van dit soort oponthoud. Fijn ook dat ik voor deze bureaucratische formaliteit, niet in zee ben gegaan met een partij die het voor 90 euro aanbood. Dankjewel voor de service!
Kan nog geen mening geven want er is nog niks gebeurt
Snelle en prettige dienstverlening. Uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het bedrijf doet ze best om u zo goed mogelijk te helpen. Telefonisch benaderd en het was een fijn gesprek.
De prijs was 6 euro, maar ik heb nog geen afrekening ontvangen? Via de site van de Energielabel kon ik ook geen betaalmogelijkheid vinden?
Goede ervaring!
Positieve indruk van organisatie die toekomstgericht is met de ontwikkelingen in de markt volgt en graag meegroeit.
Kritisch, maar realistisch in zijn advies. Werkt snel en communiceert goed. Hoge prijs/kwaliteitverhouding.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.