prima service, bedankt.
Een bovengemiddelde dienstverlening
Razendsnel het energie-label ontvangen. En gratis! Dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid!
Een uitstekend adviesbureau die weet waar ze het over hebben.
Ok
Gratis en snel, wat wil een mens nog meer!
Vanmorgen het label aangevraagd en nu al binnen. Super snelle services en een deskundig rapport
Erg snel geregeld.
Goede overzichtelijke website. bied goede service aan.
Snelle service
Afspraak is afspraak
totaaloordeel zeer positief. Geeft op basis van aanwezige informatie professioneel advies. Communicatie is snel en betrouwbaar
Mijn ervaring is goed met uw bedrijf. Internetsite ziet er goed uit, alles wordt goed uitgelegd
Tot zo ver alles efficiënt en vlot
Juiste hulp bij het definitief maken van het energie label bij de verkoop
Moeilijk om te beoordelen wanneer er op moment van beoordeling nog geen service heeft plaatsgevonden. Ik kan echter wel begrijpen en waarderen dat er een recensie afgegeven dient te worden in ruil voor het verlenen van een service.
Goede ervaring een echte aanrader!
Werkt wel heel snel.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.