Goed en snel alles geregeld
ImmoCert heeft het energielabel voor onze woning heel snel en goed beoordeeld.
Een top dienst met een woord! Nog dezelfdedag mijn energielabel ontvangen. Zo snel had ik het niet verwacht. Bedankt voor de goeie service.
Wow jullie zijn snel! en gratis. Ik zal jullie onthouden, voor mogelijk toekomstige diensten.
Goede en snelle service voor een redelijke prijs!
Definitief energielabel aangevraagd. Snelle reactie op ingediende informatie. Snelle registratie. Ben zeer tevreden.
Zeer snelle terugkoppeling.
Ik vind het een goede dienstverlening dat de registratie gratis ka, wanneer andere deskundigen het werk reeds gedaan hebben. Zo word je niet met onnodige kosten geconfronteerd. Ik heb jullie website bekeken en krijg een positieve mening over jullie deskundigheid en werkwijze.
Verfrissend om te zien dat er instellingen zijn die een snelle en prima service leveren zonder winstoogmerk.
Duidelijke werkwijze en een supersnelle reactietijd
Snel en kundig advies gekregen!
Snel geregeld
supersnelle service, binnen een half uur had ik het goedgekeurde energielabel binnen
Keurige en snelle aflevering. Geen enkel commentaar
snelle en adequate dienstverlening.vereiste deskundigheid en gebruikte deskundigheid kan ik niet goed beoordelen .Het betreft een nieuwbouw woning die aan alle nieuwe eisen voldoet, is bij het verlenen van de bouwvergunning gecontroleerd door de gemeente. Ik ben dan ook van mening dat de gemeente het energielabel direct moet afgeven bij de vergunning verlening als we het allemaal bureaucratisch willen regelen.
Snelle reactie, zeer lage prijs (geen)
Ik ken ImmoCert nog niet, dus moeilijk om een rapportcijfer te geven. Als alles netjes wordt afgehandeld, dan kan ik ze zeker aanbevelen aan familie en kennissen en zakelijke relaties
Geachte mevrouw van den Boomen, Uw beoordeling en onze afhandeling van het dossier hebben elkaar gekruist. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw beoordeling aan te passen? Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Marnix Scholten ImmoCert
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.