Snel en correct
Soepele afhandeling van het energielabel, binnen 4 uur geregisteerd en afgehandeld, en dat zelfs buiten kantoortijd!
Snelle afhandeling, maar de uitkomst van mijn energielabel was slechter dan vooraf berekend en dan vraag ik me af waarom, want daar krijg je geen uitleg over.
Geachte mevrouw Biersteker, Uw energielabel is tot stand gekomen via de web applicatie van de Rijksoverheid. In het proces vult u kenmerken in van uw woning, waarbij het energielabel kan veranderen. Dit wordt in het beeldscherm vertoond. Het kan dus zijn dat uw definitieve energielabel een andere uitkomst heeft dan uw voorlopige energielabel. Wij hebben geen invloed op deze uitkomst. We controleren alleen of uw aangeleverde bewijsstukken aan de criteria van de Rijksoverheid voldoen. Als u toch aanvullende bewijsstukken wilt toevoegen aan uw energielabel, kunt u de procedure kosteloos opnieuw doorlopen.
Prima en snel!
Was een prettige manier van samenwerken. Snelle respons! Prima
Dat ging fijn. Gratis was natuurlijk ook erg prettig.
ImmoCert zorgt voor een snelle, goede dienstverlening. Wij raden ImmoCert aan.
Prima gelopen, dezelfde dag als aangevraagd is het energielabel binnengekomen. En geen kosten!0
Na aanvraag snel het certificaat binnen!
snel en gratis
Snelle actie voor weinig geld
Over deskundigheid kan ik niet oordelen. Wel over snelheid en kosten, dat was uitmuntend.
Snel en efficiënt
Snelle afwikkeling!
ik heb weinig ervaring met jullie daar ik jullie voor de eerste keer gevonden heb op de site van de rijksoverheid
op mijn vaders email uren bezig geweest geen bevestigingscode nu op mijn email meteen rara
Geachte heer, mevrouw Endevoets, De emails ter verificatie van uw adres worden vanuit de web-applicatie van de Rijksoverheid verstuurd. We vinden het heel vervelend als dit problemen heeft veroorzaakt, maar dit licht helaas buiten onze macht. Gelukkig konden we de woning uiteindelijk toch snel van een energielabel voorzien.
Uitstekende service.
ImmoCert heb ik verzocht om het voorlopige energielabel definitief te maken. Dit was een gratis service van ze, waar anderen er geld voor vragen. Daarnaast had ik het definitieve energielabel binnen één dag binnen, dus behalve een gratis service, ook nog eens een hele snelle service!
Makkelijk en snel compleet digitaal het certificaat gekregen. Perfect!
Mijn aanvraag werd direct akkoord bevonden en daar werd direct bericht van gestuurd. Dat had ik nodig, dus prima. Deskundigheid kan ik niet beoordelen.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.