de vraag om aanvullende gegevens wad in 1e instantie niet helemaal duidelijk
Snel, accuraat en goedkoop.
Binnen 2 uur een definitieve energielabel. Supersnel.
top geregeld!
Snel, goed en gratis. Wat wil je nog meer!
Snel en netjes verwerkt
Fijne snelle sevice
ik heb geen contact met jullie gehad, dus kan de gevraagde items ook niet beoordelen.
Goede snelle service
Adequaat en zeer snelle afhandeling!
ImmoCert heeft ons voorzien van een geweldige aanbieding!
snelle reactie
In eerste instantie een afwijzing gekregen, bleek niet te kloppen, verkeerd argument gebruikt (gegevens verkeerd beoordeeld) . Vervolgens opnieuw ingediend, meteen goedkeuring. Snelle reactie!
Ik denk dat ImmoCert een doordachte manier heeft gevonden hoe om te gaan met het energielabel voor woningen. De naam ImmoCert kende ik nog niet, maar nu wel. Mocht ik ooit iemand uit deze branche nodig hebben, dan zal ik zeker deze naam nog weten.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.