Super snelle service, 8 uur na aanvraag is de opdracht uitgevoerd en afgehandeld.
super makkelijk super snel prima!!
Zeer eenvoudig en duidelijk, zonder vervelende verrassing(en) achteraf.
Uitstekend en snel geholpen onze complimenten
Bijzonder snel, ook nog in het weekend. Aanrader!
Had 1 bijlage niet goed aangegeven, dit werd duidelijk aangegeven warden ik moest aanleveren
Zeer snelle reactie op een foutje n de website. CHAPEAU
Erg snelle services
Top Service, erg snel! En dan nu het huis te koop zetten! dank!
Snel geregeld en ze beoordelen de aanvraag goed. Bewijzen moeten goed en duidelijk aangeleverd worden
Snelle afhandeling voor aanvraag van energielabel
Het is een volledig digitale dienst, snelle reactie. Voor niets gaat de zon op, en krijg je een definitief energie label. Daarom een perfecte prijs kwaliteit.
Ervaring was prima echter deed de link met het vragenformulier het niet. Gelukkig op een andere manier kunnen vinden
Als leek eea ingevuld op de energielabel site. Achteraf verkeerd geinterpreteerd omdat de isolatie waarde van de bouw in 2006 standaard al beter dan 3.5 was en ik dat niet hoefde te bewijzen. Dat was na de eerste keer afkeur niet direct duidelijk in de communicatie en de tweede ook niet. maar dat kan ook aan de website liggen, die wellicht weinig ruimte voor commentaar biedt. Uiteindelijk volledig certificaat gekregen. Immocert is naar mijn mening deskundig gezien het feit dat het 2 maal is afgekeurd en men niet zomaar iets goedkeurt. De prijs/kwaliteit verhouding is niet te overtreffen. Communicatie kan wellicht nog verbeteren. Bij deze hartelijk dank voor uw medewerking aan het definitieve energielabel voor mijn huis. mvg, Sander Verkaik
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.