Wij zijn prima geholpen daar voor bedankt. Piet Kapitein.
Snel en goedkoop.
We hebben tot nu toe alleen het label aangevraagd. Zijn zeer te spreken over de communicatie to dusver, prijs lijkt ook ok, echter pas als de zaken zijn afgehandeld kunnen wij een definitief oordeel vellen. Om die reden verzoeken wij later nog eens deze vragenlijst in te kunnen vullen.
Tijdelijke actie om gratis te beoordelen, met vraag om een beoordeling te doen. Goed afgehandeld, geen bijzonderheden omtrent bewijstukken: volgens instructies op website energielabelaanvraag aangeleverd. Op vr aangevraagd en op za reeds energielabel ontvangen en geregistreerd.
Binnen 24 na aanvraag energielabel, had ik hem kosteloos in bezit. Geweldig om zaken snel af te handelen.
Er werdt super snel gereageerd. Wat ook een mooie bijkomstigheid was, dat ze het gratis deden, heel netjes. Binnen een dag alles geregeld.
super service dat het energie label gratis is!
Aanvraag/bevestiging Energielabel F, wat ik zelf en makelaar inschatte. Brochure makelaar niet genoeg voor alle bewijs. Terecht aanvraag afgewezen met verzoek bewijs in onderdelen. Alle verbouwrekeningen en alles over isolatie opgezocht. Per ommegaande goedkeuring voor Eenergielabel F. Tot mijn stomme verbazing: kosteloos.
Wij hebben het energielabel via internet kunnen regelen en het ging snel en zonder problemen.
Supersnel alles geregeld.
Snel, helder en gratis. Super dus!
Goede communicatie, alleen wordt het moeilijk gemaakt met de bewijs levering
In minder dan een uur hadden we het energielabel, als dat niet aanbevelenswaardig is? Precies!
Energielabel goedkeuring aangevraagd met aanleveren van de gevraagde informatie. Werd afgehandeld binnen een paar uur na aanvraag! Sneller kan niet. En dat ook nog tegen het laagste tarief dat ik kon vinden op het internet!
Ik werd supersnel geholpen
Het betrof hier het definitief maken van het toegewezen voorlopige energielabel en is tijdelijk gratis. Over de deskundigheid kan ik geen oordeel geven. Qua communicatie was het niet meteen duidelijk hoe en waar de enquête na ontvangst van het label ingevuld kon worden.
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.