Zeer snel en deskundig geholpen met de aanvraag
Snelle dienstverlening. Over de kwaliteit kan ik niet zoveel zeggen, omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb. Maar ik veronderstel dat dit in orde is.
Binnen een uur was alles voor elkaar! Terwijl er een wachttijd van 2 dagen was aangekondigd.
Aanvraag energielabel woning snel , correct en goedkoop afgehandeld .
Contact gehad met een medewerker. Dit is als zeer prettig ervaren en mijn vraag beantwoord.
Snel en direct!
Prijs/kwaliteitsverhouding valt niet vast te stellen omdat ImmoCert geen kosten in rekening brengt voor deze aanvraag. Daardoor is de kwaliteitsverhouding zeer hoog met complimenten voor de snelle labeling.
Snel en zonder problemen.
Prima service, gemakkelijk aan te vragen
Prima service voor een razend scherpe prijs :-) Bedankt!!
Fantastische actie--keuren energielabel gratis!
Gebruikt voor vaststellen energie label.
Was goed en snel, dank u wel nog.
bedankt
Snel en goed!
Hartstikke fijn dat dit zo snel, goed en goedkoop geregeld is! Bedankt!
Baron van Pallandtlaan 3
6891CA Rozendaal
ImmoCert is uitgever van energielabels voor alle soorten gebouwen. We beoordelen aanvragen voor het vereenvoudigd energielabel via internet, maar inspecteren ook de gebouwen om een energie-index te berekenen. Dit doen wij met en voor diverse EP-adviseurs in heel Nederland.