Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Er is snel contact, je weet precies waar je aan toe bent en scherpe prijsstelling. Fijne mensen en prettige samenwerking, en komen afspraken volledig na. Ik kan ze beslist aanbevelen.
11 March 2026
Frans
Ede
Mega professioneel bedrijf, die super snel handelt en hun woord nakomt. Binnen 2 dagen een afspraak ingepland en binnen 1 dag gelijk de benodigde labels.
19 May 2021
Mayelin
Amsterdam
Snelle service
22 April 2021
Bayram
Koysuren
Kan snel geschakeld worden. Dat is fijn als je met een deadline zit.
1 April 2021
Francisco
Snelder
Door mijn fout te laat een aanvraag gedaan. Maar door het combineren van de adviseur kon ik toch snel mijn Energielabel ontvangen. Goede communicatie van a tot z. Zal zeker gebruik van maken mocht dat van toepassing zijn in de toekomst.
30 December 2020
H. H.
Amersfoort
Ik had snel een energielabel nodig voor diverse pandjes, en dat hebben ze snel geregeld.
7 January 2020
Evert
Rijssen
Binnen 3 dagen had ik het energielabel in de mail.
14 November 2019
José
Hoogeveen
We hadden met spoed een energielabel nodig. De adviseur was snel bij ons en het label hadden we snel in onze mailbox. Professioneel en klantvriendelijk bedrijf.
6 November 2019
Monique
Hoogeveen
Ik had met spoed een energielabel nodig voor mij praktijk. EnerPro heeft hier mij snel mee geholpen
5 November 2019
Frans
Alkmaar
Installatie van de zonnepanelen is uitstekend verlopen door zeer ervaren en deskundige mensen. Ondanks de hitte hebben ze hard gewerkt om alles op 1 dag af kunnen krijgen.
29 August 2018
Joost
Amersfoort
Vakkundig en snel geholpen!
14 November 2017
Menno
Ederveen
Snel antwoorden op vragen, goed en passend advies.
Richard
Veenendaal
Klasse EnerPro! Ik was wat aan de late kant met het aanvragen van een energielabel, maar jullie hebben me uit de brand geholpen!
Hidde
Roermond
De communicatie met EnerPro verliep snel en correct. Snel een afspraak kunnen maken!
Willem-Jan
Hengelo
Ontzettend snel gehandeld door EnerPro!
Wout
Uden
Snel en gedegen advies
Gerard
Rijsbergen
Persoonlijk advies gekregen, snel in communicatie en levering.
Emma
Ede
Prima service, scherpe prijs en binnen een week geregeld.
Rik
Hengelo
Ik had een Energielabel nodig voor de overdracht. Dit hebben zij op korte termijn geregeld tegen een prima prijs.
Eric
Enschede
Professioneel en deskundig advies gekregen, hebben naar aanleiding van zijn advies ook nog eens zonnepanelen aangeschaft bij Enersolar.
Anne-Marije
Veenendaal
Snelle levering van het energielabel.
Jan
Almere
Naast hun standaard werkzaamheden, geven ze ook nuttig advies! Zaken waar wij niet 1,2,3 over na hadden gedacht.
Robert
Bloemendaal
Samenwerking als zeer prettig ervaren. Houden zich keurig aan gemaakte afspraken.
Edwin
Doesburg
Snelle afhandeling en zeer kundige en professionele benadering van spontaan personeel!
Wijnand
Wijchen
Alles was goed voor elkaar. Goede communicatie en snelle service!
24 January 2017
Peter