Wij zijn top geholpen door de harde werkers van ArchitectDirect. Na het doorgeven van onze wensen en sfeerbeelden ontvingen wij het schetsontwerp met 3D beelden binnen 24 uur! Daarna contact gehad om het geheel door te nemen en de schetsen zijn in de 24 uur daarna weer aangepast. Fijne communicatie en verstand van zaken. Zeker een aanrader!
Snelheid, prijs, deskundigheid en communicatie: prima. Vooral 7 dagen in de week en ook 's avonds gewoon bereikbaar, werkt snel en prettig. Het enige minpuntje is missschien dat ze geen constructeur binnen eigen gelederen hebben voor net zo'n schappelijke prijs. Voor wat ze wél in huis hebben: top!
Beste mensen, Het duurde een week om het ontwerp te krijgen maar dat had ik liever dan een snelle waardeloze schets. Het was ook een complexe zaak: een hele bungalow verbouwen en uitbreiden. De architect belde en vroeg meer details. Hij was erg geïnteresseerd en stelde de juiste vragen. Ik wilde met een beperkt budget de volume van het huis "maximaliseren". Architectdirect kwam met een uitstekende plan waar gebruikt werd gemaakt van de bestaande voorzieningen ( leidingen, afvoer...) en met zo weinig mogelijk ingrijpende bouwkundige veranderingen. Er werd gedacht over de "logistiek" van het huis , de indeling. ... en ook op een architectonisch verantwoorde manier ( slimme details zoals de voordeur verplaatsen zodat het in de as ligt van de lengte van het huis waardoor een ruimte effect gecreëerd werd ). Omdat het moeilijk was om zich voor te stellen hoe het zou worden ( o.a. vanwege hoogteverschillen in het plafond), maakte ze ook een handige virtual tour... Kortom: echt de moeite waard! Doen! Succes en , Nick... ga zo door met je team, Anne ( sorry voor de fouten.... ik ben franstalig)
Ik heb het contact met architectdirect als zeer prettig ervaren. Vlotte behandeling van onze projecten.
Ik ben ontzettend goed door de heren van Architectdirect geholpen: snel, kennis van zaken, meedenkend en daarnaast ook nog zeer vriendelijk.
We hebben doorgegeven wat we wilden en kregen snel de bouwtekeningen. Het betrof een complete verbouwing en aanbouw van een vrijstaande woning waarbij in feite een paar muren blijven staan. De architect dacht mee over de vormgeving van de uitbouw en praktische uitwerking van de ruimtes. Over enkele kleine wijzigingen naderhand (van onze kant) werd niet moeilijk gedaan. Tijdens de aanvraag van de bouwvergunning werd ook ondersteuning verleend. Kortom, prettig, snel en naar onze wens uitgevoerd.
Ik heb architectdirect ervaren als een creatief en goed samenwerkend team. Goed bereikbaar, betrokken, behulpzaam en servicegericht.
Nick heeft ons razendsnel geholpen met de bouwtekeningen en vergunningsaanvraag bij de gemeente. Prettige communicatie, verstand van zaken, snelle oplevering, tekeningen zien er goed uit, professioneel. Bedankt! Jammer dat we niet elk jaar van plan zijn ons huis te verbouwen, anders zou ik meteen weer bellen.
Murat levert kwalitatief goede tekeningen. Heldere communicatie. Komt afspraken na. Een aanrader.
Zeer goed geholpen. Ga zo door, ik beveel jullie zeker aan bij vrienden en kennissen.
Duidelijk, korte lijnen en geinteresseerd
Afgelopen maandag een schetsontwerp laten maken voor een uitbouw op de eerste etage van mijn woning. Kundige mensen aan de telefoon die je snel verder helpen. Een dag later de virtual reality bril binnen en het schetsontwerp. Hierdoor een goed beeld gekregen van hoe het eruit zou gaan zien. Inmiddels bouwtekeningen binnen en vergunningsaanvraag gedaan bij gemeente. Het is pas een succes als de vergunning binnen is, maar tot op heden erg tevreden.
Inmiddels is de vergunning binnen Rob! Bedankt voor de opdracht. Succes met verbouwen:)
Snel, scherpe prijs en nieuwe inzichten gekregen voor mogelijkheden. Je kunt er geen buil aan vallen.
Wij hadden op zeer korte termijn bouwtekeningen nodig voor een vergunningsaanvraag voor het optrekken van onze achtergevel. Ik heb op woensdag gesproken met ArchitectDirect en op donderdag waren de tekeningen klaar. Zeer professionele tekeningen en uitmuntende service. Top werk!
Vergunningcheck laten doen aan deze partij. Het was gratis en snel. Goede communicatie en eerlijk advies erbij gekregen. Ik ben te spreken over de manier waarop zij werken. Wellicht dat ik in de toekomst hen inhuur voor het laten maken van een tekening.
Claudius Prinsenlaan 12
4811DK Breda
Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: Thuis!