4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een fijne samenwerking, snel en flexibel.

prima,goed wederzijds contact

• Creativiteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bereikbaar (tel, app, mail) en erg behulpzaam (contact met Nick). Alles is erg snel gegaan voor een goede prijs. Bedankt!

• Ervaring met: Vergunningsaanvraag Verbouwing

We zijn prima tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle levering, meedenkend, flexibel en zeer goede service. Wij zijn super geholpen door de mensen van Architectdirect! Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met Architectdirect zijn ontzettend positief. Drie redenen waarom ik ze aanbeveel en zelf in een volgend geval zonder twijfel weer hun diensten zal inhuren: Snel en goed bereikbaar - Vanaf het begin werd elke mail binnen een paar uur beantwoord. In de meeste gevallen had ik zelfs binnen een half uur iemand aan de telefoon om mijn vraag sneller te beantwoorden. Proactief - Nog voor ik er zelf aan had gedacht had Nick al voor mij uitgezocht of ik vergunningsplichtig was met mijn uitbouw. Ook denken ze mee over alternatieve indelingen of ontwerpen die elk hun voor- of nadelen hebben (bv in termen van kosten). Kundig - De architecten zijn erg kundig, weten waar ze het over hebben en hebben snelle links met constructeurs. De reacties die ik van aannemers krijg die offertes opstellen spreken boekdelen: Die zijn allemaal uiterst positief over de duidelijkheid van de tekeningen en gebruiken deze voor hun offertes. Ik kan daarmee op mijn beurt de juiste vergelijking maken tussen de aanbieders. Alles samengenomen ben ik dus uitermate blij met deze architecten. Ik kan iedereen die wil gaan verbouwen aanbevelen om tekeningen te laten maken en om dit door ArchitectDirect te laten doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en dat voor een goede prijs. Denken met je mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat tekeningen was precies wat ik bedoel,dat doet heel goed en gezellig personen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen met Architect Direct! Deskundige mensen en een erg verrassende schets binnen 24uur! Zeker een aanrader!

• Ervaring met: Schetsontwerp met Virtual Reality

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel opgepakt en goed werk geleverd en betaalbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel werk en vlotte communicatie. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb ervaring met bouwtekeningen,bestemmingsplan check en vergunningsaanvraag. ik ben snel te woord gestaan, duidelijk informatie gekregen, alles is netjes afgehandeld in overleg en korte termijn. Absoluut een aanrader!

• Ervaring met: Vergunningsaanvraag Verbouwing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop architectdirect voor ons een schetsontwerp gemaakt heeft van onze gewenste verbouwing. Architectdirect besteed veel aandacht aan een goede communicatie met de klant, wat wij erg waarderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leuke ervaring ook! Ik heb precies gekregen wat ik wilde en meer. Uiteindelijke resultaat was mooier dan gedacht. Ze zijn altijd bereikbaar al Is het voor een kleinigheidje. Super!

• Ervaring met: Schetsontwerp met Virtual Reality

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer bekwaam bedrijf die goed met je meedenkt waardoor wij tot een mooi project zijn gekomen. Er wordt niet moeilijk gedaan over aanpassingen en zijn zeer goed bereikbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bouwtekeningen voor een schuur gemaakt waarbij nick meedacht en het ontwerp naar een hoger plan heeft getild. erg klantgericht en snel in contact. prettige ervaring en ik hoop dat de schuur net zo mooi wordt als op de tekeningen :) ook vroeg hij mijn bouwvergunning aan, hetgeen niet nodig bleek te zijn. dat geld kreeg ik terug. al met al erg tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service, vriendelijke, enthousiaste en vakbekwame mensen die meedenken in het proces. Erg fijn om mee te werken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, kundig en voor een redelijke prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle, professionele communicatie en ontwerp! Ik zou dit bedrijf absoluut aan anderen aanbevelen. Mijn collega's zijn al op de hoogte van mijn positieve ervaringen :).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

TOP afhandeling!! Binnen 48 uur de bouwtekening in de mail. Wat mij betreft op alle fronten een DIKKE 10!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden een tof maar voor ons te klein huis gevonden in het centrum, niet alleen de plattegrond was toe aan verbetering ook de uitstraling van het vooroorlogs huis mocht sterk verbeterd worden. Waar begin je als je als jong koppel een leuk maar oud vervallen huis op het oog hebt, een vriend van mij vertelde me dat ik even moest google op ArchitectDirect.nl. Na online kennis te hebben gemaakt met architectDirect.nl zijn mijn vriendin en ik direct gaan zoeken op internet naar ruimtes die ons bevielen en vooral sferen die daarbij hoorde, uiteindelijk hebben we dit opgestuurd naar ArchitectDirect hij heeft dit vertaalt in een te gek schetsontwerp en uiteindelijk definitieve bouwtekeningen. Door de duidelijke en sfeervolle beelden, i.c.m. de VR-bril, die daarbij geleverd werden was het voor ons erg makkelijk om ons te verplaatsen in die mogelijk nieuwe situatie. We waren blij verrast door de eenvoud, maar daarnaast wel de perfect passende sfeer van het ontwerp. Door de verbouwing hebben we een fantastisch mooie en zeer lichte leef keuken erbij gekregen én daarbij is het imago van het huis van vriespunt naar kookpunt getild, een karakteristiek huisje met een beetje van vroeger en een beetje van nu.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Nick en Murat, Bij toeval kwam ik op internet jullie site tegen en ik was voor mijzelf al aan het rondkijken voor een architect i.v.m. de verbouwing aan de achterzijde van de woning voor in het voorjaar van 2017. Na het eerste telefoon gesprek was mij al duidelijk dat ik te maken had met een kwalitatief en technisch onderlegd persoon. Door mijn wensen uit te leggen kreeg men een goed beeld van wat ik bedoelde v.w.b de uitbouw. Na een schets ontwerp (mag iets goedkoper) en meerdere telefonische contacten is er een zeer goed resultaat uitgekomen. Wat ik ook een plus punt vind dat er tegen een goede prijs goede en duidelijke tekeningen aangeboden worden en voor een relatief mooi bedrag er ook nog eens een constructie berekening aangeboden word waar ik ook zeer erkentelijk gebruik van heb gemaakt. De wijzigingen die er plaats hebben gevonden zijn zonder discussies gewoon gerealiseerd en met een goed resultaat zonder extra kosten. De duidelijke afspraken vooraf zijn dan ook zonder twijfel netjes waargemaakt en ik ben daarom zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking met beide architecten. De kosten van alles vind ik netjes ten opzichte van andere instanties. Mvg, Cornelis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en deskundig geholpen door nick van architectdirect.nl. Erg geinteresseerd in onze plannen en goed ons voorgelicht mbt de informatie. Heeft zelfs de gemeente gebeld om het een en ander na te vragen ivm de vergunningaanvraag. Gaf ook om zelfs in een later stadium weer te willen helpen. Goed bezig !

Claudius Prinsenlaan 12

4811DK Breda

+31 85 888 4332

Over Architectdirect.nl

Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: Thuis!