5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I am very happy with my service from Architectdirect.nl. The communication with Nick clear and honest. Very professional and he offered me a lot of extra advice and help to get my drawings completed very quickly. A good guy who works with the customer and has a lot of knowledge. Im very pleased.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reageren meteen en houden je op de hoogte

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon een goeie organisatie die met je meedenkt en ook luistert naar je wensen. en dit verwerkt in een mooi passend ontwerp. nu nog even op vergunning wachten en we kunnen beginnen. ik raad architect direct zeker aan als u verbouwplannen heeft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede architecten die goede kwaliteit leveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Murat heeft wonderen verricht. Het is bijzonder knap hoe hij een gemeentelijk monument in zijn ontwerp laat "omarmen" door zeer abstracte nieuwbouw (gevel van staal!) en een volledig harmonieus beeld neer kan zetten. Als het mij gegund is om dit pand conform schetsontwerp te mogen verbouwen, schakel ik Murat zeker weer in (ik zou niet zonder hem kunnen). Service is echt top. En de prijs... dat kan eigenlijk gewoon niet. Het resultaat zou bij iedere andere architect 10 x zoveel kosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en efficient opdracht verwerkt. Mail werd snel beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden met mijn ervaring met Architect direct. Duidelijke communicatie en snel geleverd. Het was alleen niet binnen 24 uur, maar een aantal dagen. Niet dat ik de tekening zo snel nodig had, maar er wordt wel mee geadverteerd. Hoe dan ook, zeer tevreden.

• Creativiteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt een super service!!!! Kan het iedereen aanbevelen zijn gewoon zeer goede deskundigen die ook nog enthousiast en heel goed communiceren ook s avonds en in het weekend. Nogmaals dank voor jullie super hulp Mvg Hans Langenhuizen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super snelle reactie. In eerste instantie via de app en binnen 24 uur telefonisch vrijblijvend een vergunningscheck gedaan. Vervolgens na bestelling een waanzinnig mooi schets gemaakt voor een aanbouw en om te gebruiken bij de conceptaanvraag voor de vergunning Zelfs de gemeente gaf hen complimenten voor de schets. De bouw viel buiten het bestemmingsplan maar door de professionele tekening toch groen licht gekregen. De woning is afgeketst dus de bouw ook maar de mannen van architectdirect hebben puik werk geleverd. Waarvoor mijn dank!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nick Matulessy heeft mijn bouwtekening opdracht gedaan. Ik ben zeer tevreden met zijn service en snelheid van reactie. De 1e versie was af binnen 24 uur zoals de bedrijf heeft beloofd. Er waren een paar kleine aanpassingen nodig voordat ik de tekening indiend bij gemeente en die waren ook snel gemaakt. Na de indienen vroeg de gemeente voor wat extra info en Nick deed het weer goed en snel. Nu de toestemming is goedgekeurd en ik ben blij dat ik Architectdirect heb gekozen. Zeer een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn super tevreden met de snelle service!! Alles zag er tot in de puntjes top en verzorgd uit. Vergunning in 4 weken al binnen. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundig en erg snel in het afleveren van de tekeningen. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en snelle samenwerking. Adequate afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben een aannemer on ontving via een mogelijk nieuwe klant bouwtekeningen van jullie, maar als ik dit altijd zo aangeleverd kreeg, werd het allemaal een heel stuk makkelijker. Kan dit ook met zoiets simpels als alleen een badkamer? Ik hoor graag

• Creativiteit N.v.t.
  • Kwaliteit product(en) N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Ervaring met: Zakelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een geweldig bedrijf. Wordt zo blij van ondernemers die inspelen op de vraag uit de markt. Binnen 24 uur een 3d virtual tour van een bestaande bouwtekening. Super mooie presentatie en zeer prettige communicatie!! We will be back...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima mensen om mee te werken. Goede communicatie en informatie. Nogmaals mijn complimenten over de informatie voorziening en de updates die ik van jullie kreeg vanaf schetsontwerp en bouwtekening tot aan vergunningsaanvraag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service! Door ziekte moest even iemand anders invallen en die wist of begreep niet helemaal wat we wilden, maar dat is uitstekend opgepakt daarna. Daarom 2x een 8 ipv een 9.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

architect direct. heeft voor ons de. tekeningen van de aanbouw gemaakt en al het contact met de gemeente geregeld. werken snel secuur en hebben veel kennis. adviseren wanneer dat nodig is. .

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraak was snel geregeld na een bezoek aan huis lag er na enkele dagen al een creatief ontwerp voor een ingrijpende verbouwing. Communicatie verliep vlot en plezierig. Een verfrissende aanpak van deze jonge ondernemers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een snel en goed uitgewerkt schetsontwerp was het resultaat van slechts één telefoontje naar Architectdirect.nl. Ik had het schetsontwerp vooral besteld om inzichtelijk te krijgen hoe mijn plannen er in 3D uit zouden zien, door de VR-bril kun je jezelf 100% inleven in de ruimte. Een bijkomend voordeel is dat je zo eventuele tegenvallers nog tijdig kan wijzigen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een gedegen intake, waarin wij in nauw overleg onze wensen in kaart hebben gebracht, kwam Nick met een eerste schets. Al onze wensen en eisen van de gemeente zijn in een betaalbaar en super mooi ontwerp verwerkt. Tijdens het bouwproces blijft Nick van Architect Direct betrokken en helpt mee denken met het maken van keuzes waar je tijdens de bouw tegen aan lopen. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Claudius Prinsenlaan 12

4811DK Breda

+31 85 888 4332

Over Architectdirect.nl

Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: Thuis!