Hele vlotte en goeie service ! Veel info gekregen
Super fijne ervaring. Op basis van mijn informatie, bouwtekeningen bestaande situatie, input gemeente en wat voorbeelden van mijn kant heeft Nick een super schetsontwerp opgeleverd en zee rwaardevolle input aangebracht voor de toekomstige oplossing. Ook ben ik erg te spreken van de reactiesnelheid. Op zondag ( JA! Zondag!) het schetsontwerp aangevraag, s'avonds al terug gebeld en maandag was het schetsontwerp klaar om met het principe verzoek bij de gemeente in te dienen! Aanrader! Enthousiast! Hulpvaardig! Professioneel!
Reden genoeg om deze review te beoordelen
Zeer goede communicatie en creatieve oplossingen
No nonsens. Snelle behandeling. Professioneel. Prettige communicatie. Zeker aan te bevelen. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.
Ontzettend tevreden over het ontwerp! Veel mooier dan ik zelf had bedacht. Snelle service en communicatie. Binnen een dag is er gebeld, ideeen uitgewisseld en de dag erna was de schets een feit. Zeer deskundig- en vriendelijk advies (ook voor "verbouwen voor dummies") over tekeningen die benodigd zijn voor een vergunning en verbouwing. Ik zou iedereen Architectdirect 100% aanbevelen.
Op basis van aangeleverde schets een aanvraag voor een tekening gedaan. Zeer snel en uiterst vriendelijk contact. Service is snel en waar nodig zeer flexibel.
Wat een openbaring in Architectenland, van mij krijgen ze een 10 met een griffel! Service, creativiteit, snelheid voor een courtage waar een normale architect niet eens de telefoon voor opneemt. Ga zo door en voor iedereen die twijfelt, ‘this is the best you will get’ Met speciale dank aan Jeroen van den Heuvel, topservice!
Snel contact en service. VR geeft een mooie indruk van de ruimte en je krijgt al echt een idee van hoe het eruit gaat zien.
Mijn contacten met Architectdirekt verliepen via Murat en Gerben. Pijlsnelle reacties, goede prijs en een meer dan geslaagd ontwerp. Met virtual reality een prima inzicht gekregen hoe de verbouwing eruit komt te zien. Ook na de eerste schets was er voldoende gelegenheid om enkele details nog aan te passen. Kortom ik kan archiitect direkt absoluut aanbevelen.
Ik ben heel goed geholpen door Michiel in alle opzichten denken ze met je mee ook de communicatie was erg goed .Top bedrijf niet verder zoeken hier bent u aan het goede adres.
Een snelle service met fijn direct contact. Je bent geen nummertje en de kwaliteit van het werk, is ook met deze snelheid, onverminderd hoog. Ik had al ervaring met het uitwerken van een verbouwing, hierna heb ik besloten een heel huis te laten tekenen door ArchitectDirect. Dik tevreden.
Contacten met Nick Matulessy waren uitstekend, laagdrempelig en vlot. Het schetsontwerp is geen schets, maar nagenoeg een complete gedetailleerde tekening, waar je heel goed mee uit de voeten kunt. De VR beelden geven een goede impressie en maken het je een stuk gemakkelijker om de verbouwplannen wel of niet door te zetten. Ondanks dat er geen persoonlijk contact is geweest vond ik de samenwerking heel prettig, professioneel en tegen een heel redelijke prijs.
Geweldig snel, vakkundig, pro actief en meedenkend geholpen door Eric Vandenbrock. Eric heeft ervoor gezorgd dat binnen zeer korte termijn goede professionele bouwtekeningen en constructieberekeningen zijn opgeleverd t.b.v. de vergunningsaanvraag, waardoor onze bouw geen vertraging heeft opgelopen. Absolute aanrader dit bedrijf!
Top geregeld
Super bedrijf! Heel persoonlijk en snelle reactie op de vraag!!! echt een aanrader!!!
schetsontwerp voor een verbouwing en schetsontwerp nieuwbouw
Creatief, voelen wensen van de klant goed aan, niet duur en werken snel.
onze architect was Murat. Hij is heel geduldig en denkt goed met je mee. Als enige tip kan ik Murat geven dat hij door de telefoon niet altijd even goed verstaanbaar is. Maar live was dat zeker niet het geval. Dus wellicht lag het aan de verbinding:)
Super. Goed bereikbaar, snel en voor onze woning een super idee.
Prima, vergunning snel geregeld.
Leuk, meedenkend en razendsnelle service. Prijstechnisch ook heel interessant. Het was een heel mooi ontwerp. Mochten we in de toekomst heel concrete bouwplannen hebben, dan komen we zeker bij jullie terug!
Zeer snel en deskundig resultaat afgeleverd.
Claudius Prinsenlaan 12
4811DK Breda
Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: Thuis!