Filters

10

Klantvriendelijk en professioneel

Gerichte hulp wordt geboden en zaken worden netjes afgehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn super blij met de resultaten van onze architect tekening!

Het contact met Dennis en andere collega's verliep heel fijn, het gehele traject liep zoals wij hadden gehoopt, duidelijk en konden met al onze vragen terecht, communicatie top! en binnen de afgesproken tijd is de mooie architect tekening afgeleverd. Bedankt Dennis en het team van Architect Direct! Groet, Ruud en Lucienne Schrier

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk, helder & adviserend

Wij hebben het ontwerp voor onze uitbouw in samenwerking met Pebbles Thijssen gedaan. Wij hebben deze samenwerking als erg prettig ervaren. Pebbles luistert naar onze ideeën en drukt niet haar eigen idee door. Ze geeft begrijpelijke uitleg en heeft onze wensen vertaald naar een mooi plan. Naast het ontwerpen heeft ze ons ook geholpen met het indienen van de vergunning in het omgevingsportaal waarna we snel onze vergunning kregen. Kortom een prettige persoonlijkheid die duidelijk en helder communiceert en ons goed heeft geadviseerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed geholpen!

Architect direct denkt ook goed mee! Duidelijke afspraken en komen afspraken na!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en efficient proces met goede afloop bij de vergunningaanvraag

De tekeningen werden na een teamsmeeting precies volgens wens op basis van oude bouwtekeningen en foto's gemaakt. Het pakket met tekeningen bevatte alle informatie die nodig was om vlot de vergunning aan te kunnen vragen. Alle verdere betrokkenen (aannemer, constructeur etc) hebben alle informatie die ze nodig hebben om snel te kunnen starten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great professionalism, knowledgeble, help&result oriented, and all in perfect English

Great professionalism, knowledgeble, help&result oriented, and all in perfect English. The advise 30min free call was realated to a roof terrace questions which we managed to solve to efficient exchange of information and quick access to needed regulations. Highly reccomended

 • Aanbevelen? Ja
8

Een efficiënte en plezierige inhuur van een architect.

Prima manier om een architect in te schakelen. Met videogesprekken heb je eigenlijk geen bezoek aan huis meer nodig. Dat is onze ervaring voor het bouwen van een erker. De communicatie met de constructeur voor de constructieberekening kon nog iets beter gestroomlijnd worden; in dat geval vijf sterren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goeie club

Ik heb het contact met Architect Direct als zeer prettig ervaren. Nemen de tijd voor je als klant, denken mee in praktische oplossingen. En het eindresultaat was top. Kortom, beveel die gasten zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele begeleiding!

Super goeie ervaring met deze architecten. Juul heeft ons goed geholpen met het plan en tekeningen voor onze dakopbouw. Ze denken goed mee, werken gestructureerd en ook de prijs is goed. De samenwerking en communicatie met externen als de constructeur en de gemeente verliep vlekkeloos. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen die goed meedenken

Fijne samenwerking en korte lijntjes, hierdoor erg persoonlijk geholpen. Door het in eerste instantie afwijzen van de vergunning was het even slikken welk bedrag we nog extra moesten gaan betalen, en dat op een punt dat er geen weg meer terug was. Desalniettemin, toen ook snel en adequaat alles aangepast wat heeft geresulteerd in een vergunning waarmee we los kunnen! Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A naar Z perfect begeleidt

Het proces is helemaal uit handen genomen. Perfecte begeleiding. Denkt mee, goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie. Ondanks kleine foutjes toch een geweldige ervaring.

We hebben stap voor stap vanaf begin tot eind alles besproken. In de tekeningen zaten hier en daar wat foutjes maar deze zijn snel opgelost. Zeer tevreden met de werkwijze en de afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en duidelijke aanpak

We hadden diverse offertes opgevraagd, maar het werd ons niet duidelijk waarom een architect zo prijzig moet zijn bij een verbouwing die wij al redelijk voor ogen hadden. Bij architect direct was de prijs aanzienlijk betaalbaarder en de aanpak - strakke planning - sprak ons ook wel aan. We zijn erg blij dat we die keuze hebben gemaakt. Er was alleen even een punt met de constructie tekening, maar dat hebben ze keurig opgelost. Ook die ervaring was vervolgens erg prettig. Dus het totaalpakket samengevat, uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantgericht, prima communicatie en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

In mijn oriëntatiefase bij wie ik de vergunning zou laten aanvragen inclusief de bouwtekeningen ben ik al zeer uitgebreid geholpen door Architectdirect (Danielle). Zij heeft daar vrijblijvend toch veel tijd in gestoken voor mij. Het proces daarna (na mijn akkoord) is ook erg goed verlopen. Wanneer ik een vraag had was er altijd binnen korte termijn een afspraak in te plannen met Jeroen om dit te bespreken. Altijd even vriendelijk en meedenkend. De vergunning is zeer snel verstrekt en ik kan Architectdirect absoluut aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige ervaring met mooie eindresultaat.

Gedurende het hele traject, van idee tot ontwerp is uitstekend opgepakt en begeleid. Communicatie en ondersteuning waren super. Echte professionals die hun vak goed beheersen. En zeer klantvriendelijk. M.a.w. een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk en snel

Wij hebben samen met Jeroen onze verbouwing uitgewerkt. Het resultaat zijn er erg tevreden over, maar ook het proces er naar toe verliep prima. We konden snel en makkelijk schakelen en samen in dezelfde tekeningen werken maakte het makkelijk communiceren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking

Wij hebben een zeer goede ervaring met Jeroen van ArchitectDirect. Reageerde snel op vragen en zonodig werden wij gebeld. Hij is alert en denkt met je mee. Ook toen wij een jaar na dato nog vragen kregen vanuit de gemeente heeft hij ons zeer goed geholpen. Wij zouden zeker weer gebruik maken van de diensten van ArchitectDirect.

 • Aanbevelen? Ja
1

Extremely unprofessional, wasting of time and money

Extremely unprofessional. Asked them to get a permission for a simple fence on the edge of the garden. They made a request at townhall, failed all the terms and requirements. and finally after half a year(!) request is rejected.

 • Aanbevelen? Nee
8

Mooi bedrijf, kreeg wat ik verwachte.

Goede service, Fijne samenwerking en kwaliteit. Communicatie ontbreekt soms inderdaad wat. Het zijn allemaal jong talenten, veelal nog in de studie--> dus studeren en studieweek, tentamens moeten maken en gewoon een week op vakantie of naar huis. Ja, dan moet je soms een weekje wachten. Soms vergeten ze je in een cc te zetten en zit je te wachten. Ze werken hard en pragmatisch. Uiteindelijk komt het goed. Maar het tarief is daar ook naar. Je betaald echt niet te veel, ze weten donders goed wat ze moeten doen en kennen alle regels, je krijgt dus zeker wel de kwaliteit opgeleverd! Als je dat weet en er zo ingaat kom je zeker niet bedrogen uit. volgende keer zou ik weer met ze in zee gaan. Ook de samenwerking met constructieshop is top. Een ingang voor het hele traject. Zij zitten over 10 jaar allemaal aan het roer, het is de volgende generatie!

 • Aanbevelen? Ja
4

Slechte communicatie en lange doorlooptijd

Het eerste gesprek voelde goed maar sindsdien is het hard bergafwaarts gegaan. Inmiddels zo'n 12 weken verder en ik zit nog steeds te wachten op een bevestiging van een ingediende vergunningaanvraag. ArchitectDirect vraagt constant of je snel wilt reageren op hun vragen of verzoeken zodat alles snel door kan gaan, maar vervolgens laten ze 3-4 weken niks meer van zich horen tot je zelf om een update vraagt. Communicatie is wat dat betreft zeer ondermaats. Stuur je klant gewoon korte updates nadat het proces een stap verder is of laat weten waarom iets langer duurt. Een paar weken uitloop kan gebeuren, maar een verdubbeling van de reguliere levertijd vind ik absurd. Ik zal deze partij niet aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
9

Aanrader!

Juul van ArchitectDirect heeft voor ons de vergunningsaanvraag bij de gemeente Utrecht behandeld voor een uitbouw aan onze woning. De opstelling van de gemeente was amateurisch/onnavolgbaar, maar door de professionele aanpak van Juul is het uiteindelijk gelukt. De tekeningen zijn netjes conform onze wensen op tijd gemaakt en er is telkens snel gereageerd op communicatie vanuit de gemeente. Ik had er niet aan moeten denken om der vergunningsaanvraag helemaal zelf te moet doen, ik raad iedereen aan om dit uit te besteden.

 • Aanbevelen? Ja
6

Resultaat is er, maar communicatie ontbreekt

In verband met vakanties en overdrachten verliepen er veel dingen niet goed en niet op tijd. Uiteindelijk proberen ze het wel op te lossen, maar ook dat wordt intern niet goed besproken blijkbaar. Resultaat qua tekeningen en aanvraag van vergunning bij de gemeente is wel gelukt, dus daarom wel blij met de uitkomst. Wat echt niet kan wat mij betreft, is dat je bij een kleinere bezetting gewoon de voicemail erop gooit en zegt dat je telefonisch niet bereikbaar bent....

 • Aanbevelen? Ja
1

Je tekent voor een opdracht en za gaan op vakantie

Helaas zeer slechte eevaring gehad. Na bespreken de situatie met de project manager architect afgesproken dat in 4 weken de opdracht zou afgerond zijn. Volgende dag stuurde ik meer informatie op een kreeg bericht dat deze 3 weken op vakantie zou zijn. Project was overgedragen aan iemand anders en natuurlijk waren er veel fouten in de tekeningen. Deze besproken en aangepast voor de vergunning aanvraag. Uiteindelijk tekeningen hebben nog fouten in derails. Laats nog gevraagd een aanpassing in de volumen aan de buitenkant en opeens was de prijs 3000 euro. Ook door comentaar van de architect duidelijk dat deze nooit de situatie goed had begrepen. Dus onprofessioneel en geen aanrader

 • Aanbevelen? Nee
9

Betaalbaar en professioneel

Goede uitgebreide tekeningen en fijn dat constructieberekening meteen meegepakt kan worden. Ook blij dat we hadden gekozen voor het indienen van de vergunning. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en snel

Voor een opbouw op mijn huis in Amsterdam heb ik archirect direct ingeschakeld. Ze waren erg professionee, snel en flexibel. Goede prijs! Pebbles heeft mij erg goed geholpen in dit proces dat toch lastiger bleek dan origineel bedacht!

 • Aanbevelen? Ja

Over Architectdirect.nl

Architectuur voor echt iederéén bereikbaar maken. Iedereen heeft het recht om te genieten van een goed ontwerp van de belangrijkste plek in je leven: Thuis!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd