Filters

9

Aandacht en professionaliteit

We zijn hartelijk ontvangen en er was tijd voor ons. We hebben ons verhaal kunnen vertellen, waarna de mogelijkheden aan tafel werden besproken. In de showroom waren tal van voorbeelden die ons inspireerden. De service en vriendelijkheid konden we enorm waarderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig schilderwerk afgeleverd

Arjan en zijn collega hebben heel zorgvuldig en netjes gewerkt. Wij zijn blij met het uiteindelijke resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk en prima communicatie

Stucen plafonds, renovlies aanbrengen op alle wanden en alles schilderen was de opdracht. Dit om ons mooie nieuwbouw appartement nog mooier te maken. Ondanks dat de opleverdag pas laat bekend werd, was toch alles op tijd klaar. Goede communicatie was daar debet aan. Ook de vloer en muren van de berging zijn behandeld. Eindresultaat van dit alles was prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne dienstverlening en prachtige Castle Stones Vloer

Tijdens het eerste bezoek werden wij prettig geadviseerd door een ervaren adviseur, die ruime tijd nam om alle mogelijkheden door te nemen. De toegezegde offerte ontvingen wij spoedig aansluitend aan het bezoek en ook na het vastleggen van de order werden wij regelmatig geïnformeerd over het verloop. De door ons gekozen vloer - Castle Stones Bricks - werd in twee dagen professioneel gelegd door een uiterst vriendelijke medewerker, die gedurende het leggen steeds bereid was tot een toelichting op het proces. Het resultaat is een prachtige vloer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Top super blij en prachtig geworden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk afgeleverd

Leuke mensen die onze muren kwamen kalkverfen en ze hebben het netjes geschilderd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke en perfect advies gekregen! Leuke mensen met professionele kijk!

De ontvangst, het doornemen van de ruimtes, de vragen die hun stellen, het luisterend oor. Hoe ze kijken naar wie je persoonlijk ben. De tijd die ze nemen voor je. daardoor krijg je een geweldig resultaat! Ga eens er langs mensen!

 • Aanbevelen? Ja
9

goed werk met prachtig resultaat!

Het advies in de winkel en het meedenken tijdens de werkzaamheden geven een prachtig resultaat! Top!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking en een mooi vakkundig eindresultaat.

Afspraken en tijden werden goed nagekomen, goede en snelle communicatie(telefoon,e-mail) en superblij met het eindresultaat. Minpuntjes: Vrijdag om 15:30 reden de schilders weg 17.00 had ik de factuur in mijn e-mailbox. Besef me dat dit voor ieder persoonlijk anders ervaart kan worden, maar bij mij kwam het wat raar over had een maandag ook nog verstuurd kunnen worden. En er was een supergrote afvalzak met afplaktape en papier achter gelaten had het fijner gevonden als die was meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundig advies, prima service en correct nakomen van afspraken.

Kundig advies, prima service en correct nakomen van afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies, goede uitvoering, aan/opmerkingen snel opgelost

Het bedrijf kennen wij al jaren, echter was dit de 1e keer dat wij van de nieuwe tak Kleur & Sfeeradvies gebruik maakten. Het advies in de showroom was goed, een of twee weken later nogmaals alles doorgelopen en afgesproken, Uitvoering prima maar de scherpte langs de lijnen ontbrak hier en daar. Dit telefonisch gemeld, snel gecontroleerd en de volgende dag opgelost. Perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Top schilders!

Fantastische schilders die vanaf het begin tot eind met je meedenken. Ze geven je kleuradvies, maar helpen ook verder. Ze geven tips en denken veel verder dan alleen schilderen. Zoals een latje op de trap ter afwerking zodat de muur mooi aansluit op de trap. Super gewoon! We hebben beneden alles laten doen inclusief de ouderslaapkamer. Het zit er overal strak op, super gewoon! Gaan nu hard sparen om ze nog een keer uit te nodigen voor boven :-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfectie

We gingen naar kleur en sfeer voor advies voor kleuren voor ons nieuwe huis! Prachtige stijlkamers waar je goed kan zien wat kleuren doen. We werden fijn geholpen, Arie gaf goed advies en laten hem met een goed gevoel ons nieuwe huis verven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!!

Als je zelf altijd op safe gaat is kleur en sfeer echt een aanrader om buiten je safe zone te gaan. Wij zijn super goed geadviseerd en zo blij met het resultaat!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze castlestone vloer

Je krijgt niet wat je besteld qua kleur. Ook de afwerking is heel anders dan wat er in de showroom ligt. Bij ons waren er verschillende tegels gelegd met 1 cm verschil in hoogte. Al met al nooit een castlestone vloer daar kopen. Er zijn betere dealers die er meer ervaring mee hebben

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Jammer dat u niet alleen ons maar ook Castle Stones zo beoordeeld. Het is een hele fijne vloer en gelukkig hebben wij hier ook erg goede ervaring mee. Het hoogte verschil hebben wij destijds opgelost door nieuwe tegels te plaatsen. Hier waren we het ook beide over eens. Daarnaast hebben wij de vloer voor u opgepoetst om dichter bij uw verwachtingen te komen. Helaas is het ons niet gelukt om aan uw verwachtingen te voldoen. Zoals ook aangegeven, u heeft niet gekregen wat u in gedachten heeft. Dit vinden wij heel vervelend en daarom hebben we ook geprobeerd dit alsnog te realiseren. Uw beeldvorming kunnen wij helaas niet veranderen. Gelukkig mogen we ook fijne reacties horen en hebben we niet eerder de reactie gehad dat we een slechte dealer zijn. Maar uw beoordeling is helemaal vrij!

10

Heel prettig bedrijf om mee samen te werken.

Ik heb het als een prettig bedrijf ervaren. Ze zijn deskundig en helpen fijn in de winkel. De schilders zijn ook kundig en kwamen altijd op tijd. Ik ben blij met de nieuwe look in de keuken.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk, meedenkend, verstand van zaken, keurige service

na een goed advies en leuk contact zijn de werkaamheden netjes uitgevoerd, ook goede aftersales, top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn geholpen

Arjanne denkt met je mee, komt met goede adviezen. Het resultaat is ook erg mooi geworden. Kortom heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige vloer goed advies

Prachtige vloer goed advies ook over de kleuren en schilderwerk fijne mensen alles volgens afspraak en planning

 • Aanbevelen? Ja
10

aanrader!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf! Goed geholpen met kleuradvies (door Arjanne) in de showroom, persoonlijk contact zeer prettig. Ook daarna is de verf (Licetto) zeer professioneel aagebracht in ons nieuwbouwhuis. Omdat de bouw uitliep en de opleverdatum steeds verzet werd, dreigde het even mis te gaan wbt planning. Gelukkig dachten ze bij Kleur&Sfeer goed mee en zorgden ze ervoor dat het tòch allemaal voor de verhuisdatum geschilderd werd. TOP!! voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer vakkundig advies getuige van kennis van zaken

We werden in alle rust ontvangen, er was ruimte voor een goed advies waarbij de tijd werd genomen voor de klant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het gewenste advies door goed te luisteren, vragen en mee te denken.

Arjanne weet goed te luisteren en de juiste vragen te stellen om de gewenste sfeer te achterhalen. Geeft daarbij zeker haar voorkeuren aan waardoor een dialoog ontstaat met een goed advies als resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Duidelijke en goede communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Geholpen door een ervaren medewerkster die mee dacht en de tijd nam om tot een keuze te komen. Een min puntje vinden we wel dat er geen kopje koffie/thee werd aangeboden zeker als je ruim een uur heeft moeten rijden ,maar ondanks dat zijn we zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een gave kleuren!

Er werd goed met ons meegedacht. We kwamen op heel andere kleuren uit dan we zelf in gedachten hadden, zodat het echt een mooi geheel gaat worden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd