Goed service, leuke bedrijf, constant in beweging naar nieuwe mogelijkheden en ook in staat bestaande materiaal boten, buitenboordmotoren te onderhouden !
Hoi Peer, Wat leuk om te lezen dat je onze service goed vind. Ik wil je dan ook erg bedanken voor je mooie beoordeling! Groet, Heino
Eerste keer dat we hier kwamen maar topbedrijf
Hoi Eddie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijne dag en Groet, Heino
Vriendelijke, hulpvaardige, professionele en snelle service. Ik kom hier graag terug bij Heino en Manuel. Roel Marissen
Hoi Roel, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je een mooie winkelervaring bij ons hebt gehad. Groet Heino
Zeer goed bedrijf met uitstekende boten. De service was perfect en de prijzen heb ik niets op aan te merken. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Hoi Robin, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te horen dat je ons zou aanraden. Fijne dag! Groet Heino
Top service
Hoi Edwin, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Groet Heino
Zeer goede ervaring met het bedrijf en goed advies.
Hoi Jacob, Ontzettend bedankt voor je mooie review! Groet Heino
Prima Watersportbedrijf. Een eventueel volgende boot koop ik weer bij dit bedrijf
Hoi Siede, Bedankt voor je mooie beoordeling! Hartelijke groet Heino
Beter eerst alle aandachtspunten na 1 vaarseizoen met nieuwe sloep goed afwerken tot volle tevredenheid klant en dan pas deze enquete versturen,lijkt mij.
Hoi Rob, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hadden beter de enquête op een later moment kunnen versturen. Desalniettemin waarderen we het zeer je de tijd hebt genomen om de enquête in te vullen. Hartelijke groet, Heino
Hoi Henk, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Alvast een fijn weekend! Groet, Heino
Ben heel goed geholpen met een nieuwe schroef op de buitenboordmotor, vriendelijk en behulpzaam
Hallo Rein, Bedankt voor je beoordeling. Fijn weekend! Groet, Heino
Zeer goeie ervaring met dit bedrijf!!
Beste Meindert, Bedankt voor je mooie review! Groet Heino
Hallo Ron, Hartelijk dank voor je goede beoordeling! Vriendelijke groeten van Heino
prettig bedrijf met zeer goede service en nette prijzen
Hallo M, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt dat je ons wilde beoordelen en nog een hele fijne dag. Groet Heino
Recent met Van Dijk watersport in aanraking gekomen. Super persoonlijke benadering - ze nemen de tijd voor je, denken met je mee. Erg fijn, zeker bij de aanschaf van je eerste vaartuig! Ga zo door!
Hallo Willem, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe boot! Vriendelijke groeten Heino
pretige snelle service na jaren weer fijn gevaren met onze rib .
Hallo Jan Van Dam, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en dat je fijn gevaren hebt met je rib! Bedankt dat je ons wilde beoordelen. Vriendelijke groet van Heino
Prima zaak, goede service. vlotte levering. prima.
Hallo Martin Nuver, Bedankt voor de goede beoordeling! Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij ons! Hartelijke groet, Heino van Dijk
Goed bedrijf, niet te duur en goeie service!
Hallo Martin, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat je daar even de tijd voor wilde nemen! Vriendelijke groeten van Heino
Hartelijk, service gericht en deskundig.
Hallo Lisette, Bedankt voor de mooie beoordeling, dat doet ons goed! Ik wens je nog een fijne dag toe. Vriendelijke groet Heino
Wij hebben een Reitdieper 530 XL gekocht bij van Dijk Watersport. De boot bevalt prima en de aflevering was heel goed, we hebben een proefvaart gedaan in Groningen en daarna werd de boot afgeleverd in friesland. We hebben er al veel mee gevaren en hebben niets gevonden wat ons tegengevallen is. Bij deze firma een boot kopen betekent een heel goede service en een meedenkende medewerkers met de wensen van de klant.
Hallo Menno, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Ik ben blij om te lezen dat je zo positief over ons bent! Nog een hele fijne dag! Hartelijke groet van Heino
Ik was me al een tijdje aan het orienteren op een sloepje en op een gegeven moment bij Van Dijk uitgekomen. Werd vriendelijk ontvangen en aan de hand van mijn budget werd een passend sloepje geadviseerd. Na de tewaterlating werd een gebrek geconstateerd. Dit is keurig opgelost, tevens werd ik op de hoogte gehouden van de status en werd er open en transparant gecommuniceerd.
Hallo Harmen, Bedankt voor je positieve beoordeling van onze service. Fijn dat je daar even de tijd voor hebt genomen! Vriendelijke groeten van Heino
Vooral zo doorgaan top.
Hallo Johnny, Hartelijk dank voor deze goede beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Fijne dag, Heino
Prima service. Klantvriendelijk. Deskundig. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Hallo Aart, Wat mooi dat je zo tevreden bent met de service en de producten! Hartelijk dank voor je goede beoordeling! Vriendelijke groeten van Heino
Op een prettige manier geholpen en deskundig advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe sloep.
Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling van onze winkel! Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Vriendelijke groeten van Heino
Zeer goede ervaring met van Dijk Watersport. Prachtige sloep gekocht. Werd keurig afgeleverd. Goed advies, zeer prettig onderhoud. Nog service zoals service hoort te zijn! Top zaak! Nogmaals erg bedankt!
Beste Lodewijk, Bedankt voor je mooie beoordeling. Ik ben blij te lezen dat je zo tevreden bent! Nog een hele fijne dag, Heino
Ik kom hier al vanaf het begin mijn boot en motor worden hier altijd perfect onderhouden. Heb nog nooit een storing gehad aan mijn boot en motor. Voor de aankoop van een andere boot is hij zelfs kostenloos mee gegaan naar Amsterdam om deze technisch te beoordelen. En dit is een hele goede aankoop gebleken. Ook toen ik een keer een extra zwemvest nodig had is hij speciaal op zondag naar de zaak gegaan om deze aan mij mee te geven. Ik kan van dijk watersport bij iedereen aanraden!