Goede persoonlijke zorg met duidelijk voelbaar de liefde voor het vak. Begripvol en behulpzaam bij vragen en onzekerheden zowel bij de verloskundigen als aan de telefoon en bij de assistenten aan de balie. Goede begeleiding met heldere uitleg en adviezen.
Wij hebben de begeleiding tijdens onze zwangerschap als zeer prettig ervaren. Alle verloskundigen waren begripvol, behulpzaam, persoonlijk en namen alles zeer serieus!
!
Super fijne begeleiding door dit top team tijdens zwangerschap en bevalling. Van begin tot eind betrokken, persoonlijke aandacht, geïndividualiseerde zorg, kundig en professioneel. Ook het stuk nazorg was perfect en ontzettend gewaardeerd.
Heel aardig en hulpvaardig. Ik kan ze alleen maar aanraden. Ik heb 2x een hele fijne ervaring met ze gehad.
Twee keer onder controle geweest bij deze lieve en zorgzame dames! Ik voelde me gelijk op mijn gemak en kon alles vragen. Zeker een aanrader!
ik heb het als geweldig ervaren! lief, zorgzaam, altijd een luisterend oor! als ik ooit nog een wondertje mag krijgen kom ik hier zeker terug!
Vriendelijk personeel. Fijne en professionele begeleiding! Men wordt gehoord.
Bij alle drie mijn bevallingen hier gekomen, er werd echt naar mij geluisterd en voelde me enorm op mijn gemak. Zelfs na de derde ook hier mijn spiraal laten plaatsen! Alles in 1, bieden ze je aan. Onrust? Gewoon bellen al was t snachts of na mijn bevalling.
Ik heb alles heel fijn ervaren. De communicatie was prettig en fijn. Door de controles die goed en fijn liepen, gaven mij rust.
Empathisch team dat altijd bereikbaar is en goede zorg levert!
We hebben een hele fijne begeleiding gehad in onze zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De verloskundigen zijn allemaal kundig, betrokken en empathisch. Ook de assistentes zijn vriendelijk en denken goed mee. Niets is teveel, bij zorgen/ongerustheid mochten we extra langskomen en ondanks dat het een grote praktijk is heb je toch het gevoel dat ze je goed kennen. Ik heb me zeer welkom gevoeld en kijk heel goed terug op de zwangerschap en de bevalling! Ook de centering groep is een aanrader.
Deskundige praktijk
Hele fijne begeleiding gedurende de zwangerschap. Allemaal prettige dames. Boven verwachting goede begeleiding gehad gedurende mijn bevalling. Ervaring en deskundigheid spatte er vanaf!
Mijn ervaring was uitstekend. Ook al was ik onder behandeling bij de gynaecoloog, zonder de praktijk Schoffelen- van Vleuten en de empathie en luistervaardigheid van de verloskundige was ik misschien nog langer in het ziekenhuis beland. Door hun werd er ontdekt dat ik een flinke blaasontsteking had die behandeld moest worden nadat andere artsen niet wouden luisteren. Nogmaals heel erg bedankt. Voorzorg en nazorg was perfect. er werd niet alleen aandacht aan de groeiende baby in je buik geschonken maar ook aan de moeder en haar partner zelf.
super warm ontvangen, heel fijn begleid en erg medelevend.ondanks de zwangerschap een andere uitkomst had bleven ze positief en hebben mij goed bijgestaan. En als ik belde stonden ze mij goed te woord en hielpen mij direct.
alles was perfect Ik werd goed gevolgd tijdens de zwangerschap.zeer vriendelijk personeel
Helaas door omstandigheden niet thuis kunnen bevallen maar de rest van de zwangerschap ben ik heel blij geweest met de dames van Schoffelen en Van Vleuten
Allemaal zijn de dames erg vriendelijk en deskundig.
Kort maar krachtig een super team!
Goede persoonlijke zorg
Alle verloskundige even fijn. Geven fijne tips en begeleiding! Goede communicatie.
Betrokken, goede service
every time when I go to their place, they are all very friendly and try to help me, I can not remember the name of the midwife, but they can say my name easily, especially the sectary.