Ik weet niets te bedenken wat ik anders zou willen. Ik ben ontzettend tevreden over de praktijk en raad hem iedereen aan!
Betrokken en enthousiaste verloskundigen met adequate kennis en op de hoogte van meest recente ontwikkelingen/stand van zaken.
Betrokken, goede zorg, goede begeleiding, motiverend.
Iedereen is altijd even vriendelijk!
Top team!
Ik kan geen enkel punt van kritiek bedenken. Grote betrokkenheid en lieve en betrouwbare begeleiding in de zwangerschap.
super goeie ervaring met ze
De dames waren zeer begaand met de situatie waar in zat. Hier is ook op ingespeeld!
Ik heb heel goede ervaringen heel meelevend goede steun en prima verzorging en zal zeker jullie aan andere aanbevelen
Jullie zijn ern top team .Heb mij erg op mijn gemak gevoeld bin jullie.
Super begeleiding van alle dames van deze praktijk.
Ik kan absoluut niets negatiefs verzinnen! Ik heb de begeleiding en de persoonlijke contacten als ontzettend prettig ervaren! Alle verloskundigen waren lief, betrokken en ontzettend kundig, ik zou deze praktijk zeker bij iedereen aanraden. Als er nog een tweede zwangerschap volgt, is er bij mij geen twijfel over en ziet deze praktijk ons zeker terug!