Zeer goede zorg rondom de bevalling en kraamperiode. Zeer goede gesprekstechnieken. Tijdens zwangerschap miste ik een beetje de persoonlijke aandacht in de voorbereiding op de bevalling. Eenmalig heeft een assistent geprobeerd om een extra afspraak af te houden, waar ik toen om vroeg. Dit heb ik als vervelend ervaren.
Erg tevreden. Helaas moeten overstappen naar Verloskundigenpraktijk Valkenburg. Hier ben ik inmiddels geweest en hier heb ik geen goed gevoel bij. Ondertussen op zoek naar een woning in directe omgeving Maastricht. Hopelijk vind ik deze nog op korte termijn en kan ik dan ook nog terug overstappen naar jullie. En zo niet, ga ik sowieso op zoek naar een andere verloskundige.
Heel betrokken en vakkundig! Het team geeft een veilig gevoel om jezelf over te geven aan jullie zorg!
Ben altijd heel tevreden geweest over de bezoeken bij de verloskundige praktijk, zowel alle verloskundige als de assistenten zijn altijd betrokken geweest. Ik voelde me welkom en vond het leuk te komen. Ik zal het ook zeker aanraden.
Lieve, professionele, betrokken toppers zijn het! Voor de tweede keer deze praktijk gekozen en zou het iedereen aanraden!
Super kom zo terug bij jullie, fijne begeleiding en vakkundig
Alle dames in het team zijn toppers..helaas komt er bij ons geen derde kindje, maar mochten wij ons ooit bedenken komen we zeker weten weer bij jullie in de praktijk!!
Wij vinden dat de praktijk in het algemeen een goede service biedt. De verschillen in persoonlijke stijl van medewerkers zijn merkbaar en komen ook tot uiting in de communicatie met cliënten. Dat geeft soms de indruk dat er onderling te weinig afstemming is waardoor verwarring ontstaat.
Super fijne ervaring gehad en als er een tweede komt, kom ik zeker terug!
Super verloskundigen! Voor beide dochters bij hun geweest en ik vind het jammer dat ik er in de toekomst niet meer zal komen. Ze zijn altijd bereid om je te woord te staan en je gerust te stellen! Ik raad iedereen aan om naar deze praktijk te gaan!
Bedank voor alles groetjes Fam van Linda
Bedankt voor de fijne begeleiding!