Probeerde een keer vrijdag middag te bellen, en moest er via de site achterkomen dat de praktijk gesloten was. Er zit geen bandje op de telefoonlijn welke verteld dat de praktijk gesloten is.
Hallo Els, nét op die vrijdag middag was KPN bezig om een nieuwe telefooncentrale in onze praktijk te installeren. Je hebt precies gebeld tijdens deze overgang.
Hallo Judith, heb je een aanbeveling voor ons hoe we beter zouden kunnen omgaan met een probleem? Groetjes Esther
zeer fijne mensen die betrokken zijn bij de zwangerschap.
Ik ben blij met de verloskudig
Totaal fijne engiede ervaring!!!!
Verloskundigen nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden, zelfs na ziekenhuis indicatie nog erg betrokken. Geeft een gerust gevoel.
Onze ervaring met verloskundige praktijk Schoffelen - Van Vleuten is gewoon geweldig. Super lieve dames met een hart van goud, wat hun werk geweldig uitvoeren. Ook de dames aan de Balie. Wij raden hun dan ook zeer zeker aan bij andere. 10+
Dank jullie wel voor de goede zorgen.
Jullie zijn toppers!!!
ik kwam met vreugede naar de praktijk ik.zal schoffelen van vleuten iedereen advizere en ik kom zeker bij jullie terug bij de volgende zwangerschap
2x super begeleiding en steun gehad! Zelfs toen ik overgedragen werd aan t azm, altijd betrokken geweest super! En daarbij super lieve dames
Hele lieve groep met zorgzame en betrokken verloskundige!
Ik was super blij met de geleverde zorg en jullie betrokkenheid ook nadat ik helaas naar de gynaecoloog (uit medische reden) was overgeplaatst
Wij zijn enorm tevreden over de zorg en begeleiding die wij 9 maanden lang hebben mogen ontvangen van verloskundige praktijk Schoffelen-van Vleuten. Wij hopen zeker nog een keer bij jullie terug te komen. Ontzettend Bedankt!