We voelden ons veilig en op ons gemak. Er werd meegedacht met onze wensen. Overdracht goed, elke verloskundige maar ook assistente goed op de hoogte. Ook allemaal even betrokken, empatische en geïnteresseerd. Dankjewel voor de goede zorgen
Ondanks ik vanaf 12 weken zwangerschap onder het ziekenhuis ter controle kwam te staan was Schoffelen en Co zo lief om nog wat leuke “extra” checkmomentjes bij hun aan te bieden en mij toch nog een stukje geborgenheid te bieden voor mijn eerste zwangerschap! Stuk voor stuk lieve vrouwen , allemaal met ontzettend veel waardering liefde en warmte voor hun vak .! Ik raad iedere mommy to be aan gebruik te maken van deze verloskundigepraktijk
Ik had geen betere verloskundige praktijk kunnen hebben 11/10 zou zeker weer bij jullie komen als ik weer een ander kind krijg
Ik beveel het aan! Goede begeleiding, zorgzaam, betrokken, vriendelijk en professioneel.
De medewerkers zijn een voor een vrouwen met passie voor het vak, dat blijkt uit alles. Alle vragen en onzekerheden worden met wijsheid beantwoord en de dames geven het gevoel dat je er mag zijn.
Na een heftig verleden op het gebied van fertiliteit zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Schoffelen. Ze behandelen je erg fijn en persoonlijk. Ze zijn erg begripvol en houden rekening met elke wens. Veel geleerd dmv de Centering wat is aangeboden tijdens de zwagerschap. Daarnaast ook nog een erg gezellig. Top mensen, fijne ervaring. Een aanrader!
Ze staan altijd voor je klaar niks is ze te veel gevraagd
<333
Liefdevol en betrokken verloskundigen
Ze zijn er voor je en dat voelt heel fijn
Hele fijne praktijk met alleen maar lieve verloskundigen die altijd met je meedenken. Ze hebben tijdens de zwangerschap veel zorgen weggenomen en de ervaring heel prettig gemaakt. Tijdens de bevalling in het ziekenhuis bleven ze ook betrokken en hebben ze me door het eerste deel heen getrokken! Ook na de bevalling thuis kon ik ze altijd bereiken met vragen. Hele fijne ervaring!
Fijne en prettige benadering. Helaas van korte duur wegens miskraam.
Ondanks de uiteindelijke ziekenhuisverwijzing betrokken van begin tot eind met oog voor alle aspecten van de zwangerschap en gezin en zeer kundig. Een supergoed team!
Allemaal even vriendelijk, behulpzaam, meelevend en zorgen er echt voor dat ze met je mee leven geruststellen en er is niks te veel hun allemaal. Zeer tevreden had me geen betere verloskundige praktijk kunnen voorstellen als deze.
We zijn heel goed ondersteund tijdens onze zwangerschap, en erna. Zelfs snachts goed te bereiken voor dringende vragen
Ik heb me elke keer goed op mijn gemak gevoeld en daardoor alle lief en leed kunnen delen die ik meemaakte tijdens mijn zwangerschap. Enorm belangrijk en waardevol voor mij.
Zeer goede zorg, persoonlijke en empatische benadering, duidelijke expertise en goede afstemming tussen de verloskundigen.
Wij zijn zeer tevreden over geleverde zorg. Ik had het gevoel dat we altijd terecht konden. Bij vragen werd er prettig mee gedacht. Ondanks groot team wordt ervoor gezorgd dat iedereen wel een keer langs komt, zodat je tijdens de bevalling een bekend gezicht ziet. Ook de assistentes weten direct wie je bent als je belt. We vinden jullie allemaal toppers!
Al onze keuzes en vragen werden zonder oordeel beantwoord en we voelden ons prettig bij het hele team.
Ook als het anders loopt dan gepland staan ze altijd voor je klaar. Ik gun iedere vrouw deze zorg <3
Rachelle heeft ons ontzettend goed begeleid, was er voor ons bij vragen of gewoon een luisterend oor! Wij raden deze verloskundige praktijk dan ook echt aan. Je bent geen nummer, maar een mens met naam en een eigen verhaal!
Uitstekemde tweede ervaring. Goed geluisterd naar de eevaring van de eerste keer.
Ik ben 1 maand na mijn miskraam weer zwanger geraakt. Om mij gerust te stellen hebben we afgesproken dat ik om de 2 weken een echo zou krijgen. De assistente en verloskundigen zijn erg betrokken en erg vriendelijk. Ik heb tot nu toe niks vervelends ervaren!
Het is een fijne praktijk met behulpzaam personeel en persoonlijke aandacht. Ruime openingstijden en goede behandeling.
All the midwife’s and assistants were amazing . I always felt that me and my baby were taken care of. Everything was explained and talked about. I would recommend them a 100%