Perfect materiaal en heel goed afgewerkt!

Wederom levert Paradyske perfect af. Mooi materiaal, lage prijs. De schuur staat inmiddels meer dan 20 jaar.

Harde werkers, die goed werk afleveren!

Alles keurig in elkaar gezet. Afwerking is netjes.

Prachtich hok, set troch fakminsken

Kundige timmermannen ha op in solide wize in prachtich hok delsetten. Aardige minsken en hurde wurkers. In firma om oan te rieden.

Goede afstemming, professioneel vakbekwaam en denken in oplossingen

Onze garage hebben we in de zomer van 2018 laten plaatsen. Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn hulpvaardig en denken in oplossingen. Zaken gefikst zonder gedoe. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf dan ook aan.

Hele fijne ervaring, prima bedrijf

Na enkele andere houtbouwers bezocht te hebben, zijn wij uiteindelijk bij It Paradyske terecht gekomen. De eerste kennismaking met Dennis gaf direct een prima gevoel. Onlangs is ons zelfontworpen bijgebouw geplaatst, geheel volgens afspraak gemaakt en afgewerkt. Het is echt een pronkstuk in de tuin geworden. Mensen van It Paradyske, Bedankt!

Goed overleg, vlotte levering

Na kennismaking en het bedrijf bezichtigd te hebben met opdrachtgever en bíjna geheel conform eigen ontwerp en tekeningen volgde vlotte realisatie van de geplande gebouwen. De communicatie was in orde en enig nawerk in eigen beheer verliep prima.

prima geholpen en vlotte afhandeling

goede begeleiding van begin tot plaatsing van een overkapping

Prima bedrijf!

Ik heb alle elementen voor mijn zelf neer te zetten huis bij het Paradyske laten maken. Past allemaal perfect. Prettige communicatie en flexibele houding. Extra leveringen van hout voor de afbouw worden zeer gewaardeerd! Aanrader, ook voor zelfbouwers.

profesioneel en vakbekwaam.

wij zijn zeer tevreden over ontwerp / uitwerking en prefab uit voering daarna vakkundige montage op locatie top!

Goed bedrijf, komt super goed na wat je afspreekt.

Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Op het laatst nog een wijziging doorgegeven, was ook geen probleem. Ze zijn snel en efficiënt. En het ziet er prachtig uit, zijn er heel blij mee.

Zeer goed bedrijf !!!

We zijn blij dat we na meerdere offertes voor dit bedrijf gekozen hebben. Advies, communicatie en kwaliteit leveren deze vakmensen! TOP!!!

Mijn ervaring is inderdaad een zeer goede service, perfekte af levering, vakbekwaam personeel en een prachtig product.

Goede communicatie, afspraken maken okay, flexibel t.a.v. veranderingen in ontwerp en plaatsing. Heel plezierige mensen bij 't plaatsen. Goed overleg!

Uitstekend.

Goede aanpassingen, netjes afgewerkt. Zeer tevreden.

werk volgens afspraken afgeleverd en goede nazorg

werk volgens afspraken afgeleverd en goede nazorg

Goede informatie vooraf, reële offerte en vlotte, deskundige montage

Ik ben tevreden met deze mooie schuur.

Betrouwbaar, hoge kwaliteit en kennis.

Gevonden via mond op mond reclame. Goede opname van de wensen en snelle opvolging met de offerte. Paar keer heen en weer om de inhoud te tunen naar precies onze behoefte. Stal wordt in-huis gebouwd en opgeslagen totdat ik de afroep plaatste. 's Ochtends 8:00 op de stoep, 's middags 14:00 klaar (stal 3x5m).

Fantastisch werk!

Het Paradyske heeft ons tenthuisje gebouwd en geplaatst op Vlieland. Vakkundig, klantgericht en professioneel! Wij zijn zeer tevreden over het Paradyske! Goede service van het begin tot het eind! Wilma Brinkman

Bijzonder vakkundig

Prachtige garage gebouwd door vaklui. Van begin tot eind goed meegedacht. Contact en service is sterk verbeterd t.o.v. een aantal jaren geleden. Kan geen slechte punten noemen voor dit bedrijf.

• Ervaring met: Maatwerk

Goed advies!

• Ervaring met: Paardenboxen

• Ervaring met: Tuinhuisjes

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Ervaring met: Maatwerk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voor ons was het onduidelijk dat er geen egale vloer bij het hok zat. Hier hadden we graag betere voorlichting over gehad. Hier is met ons nooit over gesproken. Verder keurig en snel geplaatst hok.

• Ervaring met: Schuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

De timmermannen hebben goed werk geleverd.

• Ervaring met: Tuinhuisjes

Swarte Mar 2