Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima voorlichting / ruime keuze en prima onderlinge communicatie. Heel tevreden met de nieuwe keukentafel op maat !
10 December 2025
Fam vd Ven
Heeswijk Dinther
Wij waren al een poosje op zoek naar een nieuwe eettafel met stoelen en een nieuwe kast maar konden niets naar onze smaak vinden. Toevallig kwamen we bij Heerkens terecht waar we heel fijn en rustig geholpen zijn door Dirk, die ook goed met je meedenkt en adviseert. Ook de aflevering aan huis is zeer zorgvuldig gedaan. Zo’n mooie kast hebben wij nog nooit gehad en overtrof onze verwachting. Wij zijn enorm blij met onze aankoop. Dit is nog echt ouderwets en betaalbaar vakmanschap!! Wij bevelen Heerkens ook echt iedereen van harte aan!
Anke en Maarten
Helvoirt
Prachtige authentieke meubels en topservice. Aanrader!
Heidi
's-Hertogenbosch
Fijne zaak, goede service en kwaliteitsmeubelen.
Dorothé Hollanders
Veghel
Wij hebben zelf een ruw idee van een groot wandmeubel getekend. Dirk heeft dat met zijn mensen heel goed vertaald in het uiteindelijk ontwerp, dat zij ook met vakmanschap hebben gebouwd en geinstalleerd. Wij zijn daar nog elke dag heel blij mee.
27 November 2024
Ben en Elwira
Breda
Wij zijn toevallig bij Heerkens Interieurs (Dirk) uitgekomen vanwege onze verbouwing. Heel fijn dat ze een eigen werkplaats hebben zodat er ook meubels op maat gemaakt kunnen worden. Wij zijn dus helemaal geslaagd met diverse voor ons op maat gemaakte meubels. Dirk denk goed mee en geeft goede adviezen. Echt vakmanschap, prachtige materialen en alles keurig geleverd en geplaatst. Kortom zeer tevreden en uitermate blij met het eindresulaat. Zonder enige twijfel een absolute aanrader!
25 November 2024
Dennis
Veghel
Quality Good. Customer Service Good. Workmanship of people working Good Prices Reasonable Commitment of work - Good Over all result - you cannot expect more.
24 November 2024
Atul
Eindhoven
Afspraken worden keurig nagekomen
24 November 2024
mevrouw Auxi
Schijndel
Kwaliteits meubels, goed advies en alle mogelijkheden voor individuele wensen.
18 February 2024
Nick
Loosbroek
Prijs/ kwaliteit verhouding is okee. Achteraf bleek, het mebeltje is niet geheel massief 6cm boomstam. De las tussen blad en poten is matig. De montage van het achterbakje is niet meubelmaker waardig, metalen hoekjes en slordig schroefwerk. Als het meubeltje tegen de muur staat, ziet het er netjes uit.
Beveelt niet aan
17 February 2024
Kees
Odiliapeel
En daar bovenop een goede service wat betreft leveren en monteren.
17 February 2024
Pierre
Nistelrode
Wij zijn erg tevreden met Heerkens. Een erg fijne winkel waar ze ook echt meedenken en de meubels helemaal naar eigen idee en smaak kunnen maken. Voor het TV-meubel kwamen ze zelfs even bij ons thuis om mee te kijken naar ons idee. En later nogmaals om een mal te maken, zodat het perfect in ons huis paste. We hebben een grote buffetkast en een prachtig TV-meubel, helemaal naar onze eigen smaak en ideeën. We zijn er super blij mee. Prachtige meubelen van goede kwaliteit.
19 July 2023
Lieke
's-Hertogenbosch
Fijne ervaring, goede service, levering op tijd, klasse.
Ine Habraken
Veghel
Mooie afgewerkte meubels. Op maat zoals de klant het wenst. Goede informatie en advies. Prettige communicatie. Professioneel bezorgt en geplaatst. Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.
Walter
Uden
Uitstekend geholpen
meneer en mevrouw De Lange
Apeldoorn
Goede uitleg en overleg. Geen haast. Mooie materialen gebruikt.
Frederik
Rosmalen
Fijne winkel. Verkoper denkt goed mee. Gelukkig niet van die "blabla" verkooppraatjes.
Vera
Rosmalen
Alles volgens afspraak verlopen
Leon
Schijndel
Denken in oplossingen want er is heel veel zo niet alles mogelijk
2 January 2023
Ton
Sambeek
Al meer als 40 jaar ervaring met de meubels. De meubels blijven eigentijds
Jan
Veldhoven
Wij zijn zeer tevreden. Ze maken mooie meubels en zijn zeer vriendelijk
TenR
Gemert
Vakwerk en super service. Een enorm tevreden en blije klant! Wij kunnen van ons huisje met prachtige kast en tv meubel gaan genieten!
Lotte
Oirschot
Uitstekend. Maatwerk en afwerking zijn geweldig. Klantvriendelijke advies en uitvoering. Alles volgens afspraak geleverd. En deskundig geïnstalleerd.
Walter en Maria Delmee
Uden
Snelle levering . Goede aflevering thuis. Prettig en duidelijke communicatie.
Ria
Sint-Oedenrode
Heel vriendelijk geholpen, deskundig advies. Meubelen met grote zorg geleverd.
2 February 2022
Paula