Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en vakkundig personeel en een betrouwbare dienst. Ze waarderen het duidelijke advies, de snelle installatie en de prijs-kwaliteit verhouding. Een aantal terugkerende thema's zijn heldere communicatie, professionele uitvoering en solide nazorg. Al met al is de ervaring zeer positief en wordt het team aangeraden.
Vriendelijk en vakkundig personeel Betrouwbaar bedrijf
9 April 2026
Joop
Drachten
Na het nodige onderzoek zijn wij uitgekomen bij Vihta Welness en dat was voor ons letterlijk en figuurlijk een warm bad. Na goede en plezierige adviesgesprekken met Hans hebben we een sauna en whirlpool aangeschaft. In het hele traject zijn we uitstekend geholpen. Ook tijdens de uitvoering en bouw van de maatwerk sauna door Durk en zijn team kregen we goede tips en is er vakkundig opgeleverd. Ook de service achteraf is zeer plezierig. Bij Vitha doet men echt zijn best voor klanten, mooie ervaring en beslist een aanbeveling.
13 February 2026
Richard
Zwolle
Fijn contact en snelle service. Zorgvuldig en netjes qua werk/ installatie. Goede verhouding van kwaliteit en prijs.
7 January 2026
Esther
Gorredijk
Bij aanleg 15 jaar geleden werd beloofd dat Vihta de cabine ook wilde verhuizen. Dat is gebeurd en volgens afspraak keurig uitgevoerd.
15 October 2025
Huib Knottnerus
Zuidvelde/Norg
Voor de verhuizing was een bouwkraan nodig om de jacuzz uit de achtertuin te krijgen. Perfect geregeld door de mannen van Vitha Wellness!
Joost
Drachten
Bedankt voor de mooie woorden. @yourservice
Inmiddels al jaren vaste klant , maar in 1 woord geweldig bedrijf Doet wat er beloofd wordt , is eerlijk in advies en Levert kwaliteit product .
Angela en Petra
Borger
Bedankt voor de mooie woorden. @yourservice En maar (weer) lekker bubbelen.....
Prima communicatie en goede levering en montage. Uiterst content!
Dirk
Terschelling
Vihta Wellness is dé plek in Friesland om een sauna op maat te laten ontwerpen, bestellen en installeren. Zowel Hans, Durk als Ritske zijn hele fijne mensen die niet alleen hun vak goed verstaan, maar ook nog eens erg prettig in omgang zijn. Een vertrouwd adres dat ik van harte aanbeveel!
16 July 2025
Rinze Anne
Heerenveen
Denken mee en lossen storing en/of lekkage op. In drukke tijden wordt geprobeerd toch een afspraak in te plannen.
1 January 2025
Daan
Heerenveen
26 December 2024
Marianne
Van Staveren/Klasema
Op advies van een vriendin, hier een jaccuzi gekocht. Na duidelijk advies een keuze gemaakt. Plaatsing ging soepel en de jaccuzi draait al meer dan 7 jaar als een zonnetje, dag in dag uit, zonder problemen. Een aantal keren gebeld voor advies, werd keurig uitgelegd. Prettige firma om zaken mee te doen. Koop hier uw jaccuzi!
19 December 2024
F.J. Lubberts
Borger
Heel erg bedankt voor de mooie recensie.
Super service in zowel de winkel als op locatie. Denken met je mee, zijn eerlijk over de mogelijkheden en denken vanuit het perspectief van de klant. Bovendien is het eindresultaat prachtig. Bedankt!
19 December 2024
Rutger
HEERENVEEN
Het was een genoegen om jullie te leren kennen, zaken te mogen doen & dan zo een prachtig eindresultaat. Ritske, Durk en Hans
Reeds diverse projecten met Vitha gedaan. Afspraken worden altijd nagekomen
Rob
Makkum
Bedankt Rob, fijn om je binnen het Vihta klanten/vrienden team te hebben!
Goede communicatie tijdens aan koop sauna en de installatie. Nauwkeurige en nette werkwijze. Vriendelijk en goede uitleg van de werkzaamheden en gebruik sauna.
P.
Drachtstercompagnie
Mooie samenwerking en een prachtig resultaat! Geniet ervan.
een fantastisch resultaat.
Harm & Simone
Smalle Ee
Het eindresultaat is inderdaad fantastisch. Heel erg fijne samenwerking. Bedankt voor het vertrouwen in ons. Ritske, Durk en Hans
Wij vanuit Optisport Services BV Noord Oost, zijn de afgelopen jaren goed en correct behandeld door Vihta. reageren snel en accuraat en denken mee in oplossingen. Ook als er na een montage iets niet juist is/was werd dit correct afgehandeld zonder discussie.
Bart de Groot
Leek
Bedankt Bart, ik hoop dat we nog heel erg lang mogen samenwerken.
Zowel Hans en Durk zijn sociaal en servicegericht. Je krijgt als klant echt het gevoel dat er naar je wensen wordt geluisterd.
Wierd
Opende
Goed te horen. Het is altijd leuk je te mogen ontmoeten in de showroom. Buiten Wellness delen we ook nog een andere prachtige passie. Auto's.
Na een belletje voor een storing op zaterdag. Die zelfde middag nog uit de brand geholpen gelijk een nieuwe sauna kachel geplaatst. Top!
23 September 2024
Rob
Holwert
Hallo Rob, bedankt. Hebben we samen mooi opgelost. Mvg Hans
Prima uitleg mogelijkheden type sauna. Vakkundige installatie, maatvoering en afwerking van de sauna in onze badkamer en goede uitleg over bediening en gebruik.
13 September 2024
Straatsma
Drachtstercompagnie
Bedankt voor uw vertrouwen en uw prachtige beoordeling.
Hulp bij uitzoeken sauna, bevestiging, afspraken nakomen en goede service
12 September 2024
Tjitske KIND
Roden
Bedankt voor dit prachtige rapportcijfer
Uitstekend en persoonlijk
27 June 2024
Siebe
De Knipe
Wij hebben luxe sauna en op terras een prachtige jacuzzi ! Hartelijk dank
6 June 2024
Bouwe
Friesland
Deze mannen doen echt hun best om er wat moois van te maken met liefde voor het vak tot in de kleinste puntjes. Dat is meer dan even een sauna in elkaar zetten. Wij kunnen nu gaan genieten van een prachtige sauna.
22 May 2024
Jan
Drachten
Goede informatie en snelle en goede plaatsing van het bad. Aardige en kundige medewerkers!
17 May 2024
Hans
Boelenslaan
Via vrienden bij Vihta terechtgekomen en daar hebben we geen spijt van gehad, integendeel. Goed meegedacht, afspraken prima nagekomen. Werk heel goed uitgevoerd,netjes, alert en ook nog eens aardige mensen!Wat wil je nog meer.....
30 March 2024
JoWi
Oudehorne
Vihta heeft al 48 jaar ( est. 1977) de expertise. Ook vanuit deze achtergrond is Vihta vandaag voor u de juiste keuze. Vihta was en is kwaliteit met Nederlandse nuchterheid. Vihta denkt met u mee in het complexe proces van de juiste aanschaf van uw wellness producten. Ook bij haar toeleveranciers legt Vihta de lat even hoog.
Vihta staat voor Vindingrijkheid, Innovatie, Helderheid, Traditie en All round. Net zoals in de traditie van het saunabaden is de Vihta verfrissend en duidelijk. Gebruik deze expertise en u heeft een vooruitzicht van jarenlang plezier en gebruik van de allerbeste wellness producten.
Vihta als het om kwaliteit in saunas, infraroodcabines, zwembaden, zonneapparatuur, buitenkeukens en wellness accessoires gaat. Vihta traditioneel met showroom en eigen technische dienst. Vertrouw op Vihta.
Vihta heeft een ruime showroom met vele voorbeelden van Saunas,Spa baden en Infrarood cabines. We zijn open op Woensdag ,Donderdag en Vrijdag van 10 tot 17.00 uur en op Zaterdag van 10 tot 14.00 uur en uiteraard ook op afspraak.
Een afspraak inplannen is heel eenvoudig; mail naar [email protected] en wij zullen reageren of het gewenste tijds moment beschikbaar is
Via Whatsapp zijn we bereikbaar op 06-1 666 222 6
Branch