Wel wat verschil tussen de verschillende coaches in begeleiding en motivering, maar over het algemeen genomen goed! De site is duidelijk en overzichtelijk.
Het is heerlijk om te sporten bij Bootcamp Team. De trainingen zijn op ieder niveau ( mijn niveau verschilde voor en na mijn zwangerschap) goed bij te houden en te volgen en je bereikt al snel een niveau waarvan je niet had gedacht dat je het in je had. De persoonlijke aandacht is precies goed en genoeg waardoor iedereen in de groep wordt gemotiveerd. Ik raad Bootcamp Team zeker aan iedereen ( jong, oud, beginneling, ervaren sporter) aan.
Ik sport er al een paar jaar, laatste tijd zelfs twee keer in de week. Lessen zijn altijd afwisselend en leuk.
De trainers werken verschillend en het niveau is ook niet hetzelfde, maar dat vind ik juist prettig. Ik stem de training af met mijn andere sportactiviteiten die week. Bij beide trainers is het nooit 2 weken achter elkaar hetzelfde en die afwisseling vind ik leuk. De training met Kelly is erg pittig en dat is heerlijk. Op dit moment train ik ook intensief met hardlopen. Daarom sluit ik af en toe aan bij Mike, deze training is minder intensief. Overigens vind ik dat ook een hele prettige training!
Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd om elke keer een stapje verder te gaan! Ze houden goed rekening met eventuele blessures etc. Na een uur ben je helemaal leeg/kapot, maar dat heeft juist heel veel voldoening! Heerlijk buiten in de natuur :))
Heerlijk een uurtje zweten
Het enige waar ik op zondag mijn bed voor uit kom! (Nog iets meer krachttraining lijkt me leuk!)
De enige sport die ik al jaren volhoud!
Ik sport graag bij het boorcamp team, verschillende tijden en dagen geprobeerd maar dondedag avond blijft favoriet!!
Leuke en pittige training. Je wordt toch op een prettige manier getriggerd om het beste uit jezelf te halen. Misschien een keer werken met attributen als de kans zich voordoet.
Door leuke spelvormen wordt je beter getriggerd. Heel gevarieerd en er wordt vrij veel samengewerkt. Meer tips bij hardloop - en sprintoefeningen kan geen kwaad. Verder een leuke training met een dosis humor.
De training is over het algemeen veelzijdig. Alleen jammer dat er nooit gebruik wordt gemaakt van attributen. Meer interactie met de groep kan geen kwaad.
Iedere trainer doet het op zijn/haar eigen manier. En het is maar net wat je aanspreekt. Ik ben meer fysiek ingesteld, anderen minder. Dit verschil wordt niet echt in de training aandacht aan gegeven. De oefeningen zijn veelal hetzelfde, na een paar keer weet je wel wat er gebeurt. weinig afwisseling.
Meerdere trainingen, verschillende trainers, allemaal bootcamp team waardig! (Het persoonlijke stukje geeft de extra "boost")
wat een leuke manier van sporten, lekker buiten, werd goed gemotiveerd en waar nodig gecorrigeerd door een vriendelijke trainer. volgende week weer.....
Fijne les, enthousiaste leraar!
Afwisselende trainingen en enthousiaste trainer
Ik train al 4 of 5 jaar bij Bootcampteam.com dus dat zegt genoeg, toch? Leuke, afwisselende, lekker pittige trainingen door leuke, kundige trainers.
Ik volg lessen bij meerdere trainers. Als ik een trainer minder leuk vind, dan kies ik een andere les. Er is keus genoeg. Over de meeste trainers ben ik zeer positief. Met name wil ik noemen: Richard, Martijn v Putten, Mike Tros en Tim Stolk. En ik mis Saskia. Ik heb eindelijk weer een sport gevonden waar ik helemaal voor ga.
Met de bootcamp team heb ik altijd zin in te sporten. Dynamische en vriendelijke manier om in je conditie te werken, lachen, tijd buiten besteden. De sfeer is heel leuk altijd tijdens de trainingen, qua sport vind ik het heel compleet.
Iedere week weer heerlijk op eigen niveau sporten en daarbij je grenzen kunnen verleggen! Top!
Altijd een gevarieerde training, en een erg enthousiaste trainer!
Ik was voor het eerst op maandag bij Kelly, maar ik vond het een zeer leuke, afwisselende training. De muziek motiveerde mij en ik ga zeker nog een keer bij Kelly
Erg fijn. Goede begeleiding. Ook van andere trainers
Verschillende trainers bij bootcamp is goed voor de afwisseling van de oefeningen.
Orteliuslaan 850 Unit M
3528 BB Utrecht