Vrolijk en deskundige trainers. Afwisselende lessen.
Super leuk!
Ha Richard, Hierbij nog wat opmerkingen bij de hierboven aangegeven cijfers: Inoud training: op zich prima. Maar toch zou ik meer variatie willen zien. Denk ik. Nu lijkt het voor me gevoel redelijk veel op elkaar. In het verleden deden we nog wel eens een circuitje om het park met veel verschillende oefeningen tussendoor, deden we boks oefeningen, etc. etc.. Echt het lichaam iedere week het idee geven dat een totaal ander onderdeel van het lichaam op een ander manier wordt aangepakt. Uiteraard wel met een soort van 'hoger' doel. Begeleiding: kan wat mij betreft wel iets beter. Juist de nadruk leggen op het correct uitvoeren van de oefeningen. Hoe het beste op te drukken. Mensen een 'echte' squad te laten maken. Je kan naar mijn mening beter 5 goede squads maken, dan 20 halve. Ik weet dat het druk is met mensen en het daardoor lastig is om goed je aandacht te verdelen. Maar daar is vast wel iets voor te vinden. Motivatie; eigenlijk valt dit wel een beetje samen met begeleiding. Goed dat je mensen af en toe persoonlijk aanspreekt. Ik 'mis' alleen wel het echt mensen beter maken idee. Een complimentje is goed. Maar mensen ertoe bewegen om echt die laatste oefeningen goed af te maken, ook al zijn helemaal klaar. Een beetje het drill instructor idee. Daar gaat het om (ja, dat kan ik zelf af en toe ook wel gebruiken, hahahaha). Oh ja, uiteraard altijd wel rekening houdend met de fysieke gesteldheid van de bootcamper. Maar dat hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Maar juist ook voor de minder getrainden geldt; een goede oefening net iets vaker doen, heeft uiteindelijk het meeste effect. :) Persoonlijke aandacht; zie boven. Website: werkt prima. Doet wat het moet doen volgens mij. Ik kom er eigenlijk alleen op om me in te schrijven. Misschien wat meer 'blogs' plaatsen. Uitleg van basis oefeningen voor mensen en vooral hoe deze het beste uit te voeren. Misschien iets dergelijks ook naar deelnemers zelf sturen...een soort van Quick Reference Guide waar ze het een en ander uit kunnen halen. Tot slot vind ik wel dat je het top doet. De grootte van de dinsdagavond groep bewijst dat ook iedere week weer. Ik train graag met je mee. Nog bedankt voor het ijsje trouwens. Gr, Ronald ps. Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben. Of hier een keer over willen sparren. Dan kan dat natuurlijk altijd!
Iedere week weer een onwijs voldaan gevoel als ik klaar ben!! Een uur knallen en vol erin gaan, heerlijk
Ik vind het erg prettig trainen. Ik word erg gemotiveerd. Het is afwisselend en lekker buiten. Een uurtje bikkelen en met een fijn gevoel naar huis. Ik vind het de manier van sporten!
Erg leuke lessen van Tim. Hij geeft ze altijd vol enthousiasme. Zijn lessen zijn gevarieerd en dagen je uit om tot het uiterste te gaan.
Top service en goede trainingen! Alleen jammer dat de strippenkaarten geen leuke aanbiedingen meer hebben!
Martijn en Tim zijn erg enthousiaste bootcamp trainers, afwisselende lessen!
De trainingen zijn leuk en motiverend. En dat komt vooral de trainer(s)! Zij zijn altijd enthousiast en bedenken voor iedere les weer iets nieuws. Het enige waar ik me een beetje aan stoor is de website. Ik kom iedere maandag om 20.05 uur bootcampen tenzij ik op vakantie ben. Ik moet me daar telkens opnieuw voor aanmelden. Als ik het een keer vergeet dan zit het direct vol. Dat is heel irritant. Ik wil het liefst eenmalig kunnen aangeven dat ik maandag wil bootcampen en eventueel afmelden als ik niet kan.
Hoi Roland, dank voor je fijne reactie. Wist je dat je voor een maand trainingen vooruit kan reserveren? We werken aan een app, waardoor je met (nog) minder klikken een training kan reserveren. Je kunt voor nu de pagina van Voorburg opslaan, waardoor je makkelijk kan reserveren. https://bootcampteam.com/locaties/voorburg
Leuke trainingen met goede trainers en mooie locaties.
Ik heb het super naar me zin!! Kom graag elke keer weer terug om te sporten. Martijn is super motiverend en goed in wat hij doet!
Jammer dat de website locatie niet onthoudt, als je gereserveerd hebt en je gaat terug dan moet je het weer invullen (luxe probleem)
enthousiaste trainer die erg goed motiveert en er wordt ook goed op houding gelet. Trainingen zijn goed pittig, dat is ook de bedoeling. Locatie is prima, alleen is parkeren nu minder makkelijk
Training was leuk! Trainer was heel vriendelijk, behulpzaam en motiverend! Ze kende iedereen bij naam! Website eenvoudig en doeltreffend.
Ik ben sinds half juni gestart bij bootcampteam, eerst 1x in de week, maar inmiddels al naar 2x in de week geswitched. De trainingen maken mij fitter en ondanks mij blessures door voetbal kan ik volledig trainen, omdat de trainers rekening houden met mijn belastbaarheid. De kilo's beginnen er nu ook af te vliegen en het lichaam wordt sterker bij iedere trainer. Een absolute aanrader voor iedereen, lekker in de buitenlucht werken aan je fitheid! Had het veel eerder moeten doen.
Martijn geeft op een leuke manier de training, is zelf gemotiveerd en krijgt de teamleden goed mee! Tevens afwisselend, legt goed uit, let op je houding.
Met de bootcamp bij BCT heb ik eindelijk een manier van sporten gevonden die ik ontzettend leuk en motiverend vind. Begonnen op woensdag bij Ginny Mulders, geweldig! (Erg jammer dat ze is vertrokken) Sinds ruim een jaar ook bij Joel van Wijk en af en toe ook bij Martijn van Putten. De professionaliteit, het enthousiasme en de motivatie van de trainers is super. Mede dankzij hen ben ik al een jaar lekker fit. Kortom, niets op aan te merken.
Een super manier om lekker buiten met top trainers te sporten!
Gezellige en actieve lessen waarbij aandacht is voor alle trainingsniveaus en eventuele blessures. Spierpijn en fun (tijdens het sporten) gegarandeerd!!
Vind een fijne training, en als de groep te groot id en er word gesplitst ben ik blij als ik weer van jou les krijg t feit intensiever gevoel dat ik meer gedaan heb. Voor de rest super trainingen
Leuke en afwisselende trainingen!
Erg enthousiaste mensen, nu al verschillende meegemaakt, vooral de diversiteit vind ik erg leuk.
Martijn is een super goede motivator en energie bom. Heerlijk om zijn lessen te volgen in het Rijswijkse bos.
Fijne training, aangepast op het niveau van de sporter. Erg blij mee!
Leuke afwisselende lessen, door zowel veel variatie in oefeningen als bijv gebruik van materialen zoals TRX of kettlebel.
Orteliuslaan 850 Unit M
3528 BB Utrecht