4 sterren: goede service, goed behandeld

Met iets kleinere groepen en meer persoonlijke aandacht voor je houding tijdens oefeningen kunnen jullie nog hoger scoren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was een prettige training. Wel vond ik het jammer dat voor mijn gevoel de focus van de training lag op het snel uitvoeren van de oefeningen. Hierdoor voelde ik me wat opgejaagd om de oefeningen af te raffelen in plaats van ze zorgvuldig uit te voeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt voor de motivatie en leuke trainingen! Ik ga zeker deze maand afmaken en grote kans dat ik in januari/februari weer terug ben!!! Vanaf december even wat andere sportactiviteiten op de planning.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is erg leuk en je blijft nog fit ook!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerste keer is super zwaar, maar trainer motiveerde goed om het uiterste uit je zelf te halen. Super makkelijke site!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via de site is het heel gemakkelijk om aan te melden en af te melden. Er is een groot aanbod van trainingen in de omgeving. Bij een blessure geven ze aan welke alternatieve oefeningen je kan doen. fijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke club waar je je gelijk thuisvoelt! Motiveren elkaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super blij en trots op mezelf dat ik deze keuze gemaakt heb, het is pittig maar de motivatie van je de trainer en mede-bootcampers is aanstekelijk! Heerlijk buiten en in groepsverband, voor mij super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede professionele training waar je lichaam echt sterker van wordt

4 sterren: goede service, goed behandeld

De oefeningen zijn afwisselend, waardoor zowel verschillende spiergroepen als het algemene uithoudingsvermogen worden getraind. Marjolein is een hele motiverende en stimulerende trainer. Ze biedt zwakkere en sterkere deelnemers verschillende oefeningen aan, zodat de uitdaging voor iedereen passend is.

Veelzijdige trainingen

Heel goed:-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I attend trainings in Ypenburg and Nootdorp with Patrick van Leeuwen and Remco Theunisse Both are really great coaches, very motivating and professional. Each training is different, they keep introducing new equipment and exercises. Patrick was super helpful when I had a contusion, even my physio said that I’m lucky to have a coach like that ☺ I like bootcamps because it’s close to my house, it’s with other people yet I can regulate individually how hard I want it to be. I like the somewhat military style of the training. It’s super motivating – many times I just wouldn’t go to the gym, but I will go to the bootcamp. And I totally like the idea of training outside, regardless of the weather, I then feel “cool” and “hardcore” ;-) What can you do better? Not sure I can think of anything. Maybe a “lose weight” challenge one in a while. Other than that – all perfect!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een app om jezelf te kunnen aanmelden zou een mooie aanvulling zijn op de website.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door vrienden getipt en met volle tevredenheid aan het trainen bij bootcamp team.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

leuke,sportieve groep onder begeleiding van een gezellige en ervaren trainer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke training , veel variatie en goede begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met meerdere trainers gewerkt, maar ze zijn tor nu toe allemaal erg leuk, creatief in hun trainingen en er zit vaart in. Enorme aanvulling op bijvoorbeeld hardlopen en altijd een alternatieve oefening als je een blessure hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind Bootcamp Team echt geweldig. Ik heb geen ervaring met andere Bootcamp organisaties, maar ben wel ruim 15 jaar naar een sportschool/fitnesscentrum geweest en ik was gewoon toe aan wat anders. De trainers maken ontzettend leuke parcours, in de buitenlucht. Daarnaast is de begeleiding helemaal prima en weten ze iedereen lekker "op te jutten" zodat je ook een beetje het maximale uit jezelf haalt. Aanmelden en afmelden kan via de website, je kan ook zien hoe vol ze zitten en vaak is er last minute nog wel een plekje voor 1 of 2. Tenslotte biedt Bootcamp Team een hoop locaties aan waar trainingen plaatsvinden (regio Den Haag) en dat betekent keuzemogelijkheiden: Locatie, trainers en daardoor ook, indien gewenst, een nog meer gevarrieerd aanbod!

Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een heerlijk zware afwisselende training. Spierpijn gegarandeerd en een berg energie na afloop!!!

Top bootcamp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg genoten van mijn eerste gratis proefles. Goede oefeningen en prima aandacht van de trainster, die na afloop mijn naam nog wist ;-). Ik heb gelijk besloten om een strippenkaart te kopen, dit moet ik vaker doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bootcampteam geeft goeie trainingen die leuk en effectief zijn voor alle niveaus. Je wordt gemotiveerd om door te gaan tot het uiterste en hebt tegelijkertijd plezier in de afwisselende oefeningen. Zeker een aanrader, vooral omdat er zo veel trainingen op verschillende tijden en plaatsen worden aangeboden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Trainen bij Bootcamp Team bevalt mij prima! De trainers hebben veel persoonlijke aandacht en de sfeer tijdens de trainingen is erg goed. Veel bekende gezichten maar ook altijd wel weer mensen die net van start gaan - en iedereen doet het op z'n eigen niveau!

Orteliuslaan 850 Unit M

3528 BB Utrecht