Was een leuke en goede training
Heerlijk om buiten actief bezig te zijn. De trainingen zijn pittig en afwisselend en alle spiergroepen komen aan bod. Goede trainingsattributen ook. Aanmelden en weer afmelden voor een training als het toch even niet uitkomt via de website en het strippenkaartsysteem zijn voor mij ideaal. Bootcampen is dan ook een welkome aanvulling op hardlopen. Ik ben begonnen en niet meer gestopt!
Training was erg leuk, zwaar voor mij als beginner maar dat is uiteraard de bedoeling. Gevarieerde training, met veel krachttraining waarnaar ik op zoek ben. Je wordt echt tot het uiterste gepushed. Susan is erg betrokken en stimulerend, neemt veel atributen mee naar een training en wist mijn naam na mij 1.5 jaar geleden gezien te hebben. Doet aan rekken en strekken, let goed op houding bij oefening en denkt goed mee om oefeningen ook met een bepaalde blessure te kunnen doen op een andere manier. Website is gebruiksvriendelijk.
Goede sfeer in de groep. Goed niveau van training
Fijne laagdrempelige training voor elk niveau geschikt
Ik heb alles een 10 gegeven. Waarom? De trainingen zijn erg goed, afwisselend. Susanne is erg vriendelijk en motiveert je om door te gaan. Kortum ik vind de bootcamp erg leuk (en zwaar).
Ik heb veel moeite met sporten, maar op deze manier word sporten leuk!! Top ervaring
Het was een leuke training waarin we onder ontspannen sfeer en goede begeleiding, hard aan het werk gingen.
Voor goede training en begeleiding moet je bij bootcamp team zijn!
Na iedere training ga ik met een goed gevoel weer terug naar huis
Altijd leuke groepen. Trainingen zijn vrij intensief, maar prima te doen. Veel persoonlijke aandacht, en veel variatie in oefeningen
Leuk en Uitdangend! Ben volgende week weer bij!
Echt top bootcamp
Gevarieerd programma, elke keer anders. Persoonlijke feedback en ruimte om bepaalde oefeningen meer of minder intensief mee te doen.
Ik vind de bootcamp-trainingen erg leuk. Ik had van tevoren totaal geen verwachtingen. Ik ging eigenlijk mee om mijn vriendin een plezier te doen, maar de proefles sprak me zo erg aan dat ik een weekabonnement heb genomen. Heerlijk om buiten en bezig met je conditie te zijn. De trainer is enorm enthousiast en motiverend. Tot nu toe vind ik de lessen erg zwaar. Het is fijn dat de trainer daar rekening mee houdt, maar me ondertussen toch naar een hoger niveau probeert te trekken.
Tamar is echt een superfijne trainer, geen geschreeuw of gepush maar positieve persoonlijke benadering. Superpittige maar leuke trainingen en Tamar creeert een hele prettige relaxt sportief-uitdagende sfeer. Zeker een keer mee komen doen!!
Uitdagende training, attente trainer, zeer gebruiksvriendelijke website
Een leuke,enerverende,motiverende proefles bootcamp
Elke week weer een leuke les, met afwisselende oefeningen. Ook word er goed rekening gehouden met mijn blessure.
Zowel trainer als Richard de Ruijter zijn erg vriendelijk en klant gericht. Erg fijn dat er met me mee werd gedacht, toen het voor mij 2 maanden niet mogelijk was om mee te trainen. Je wordt persoonlijk behandeld en niet gezien als een nummer. Erg fijn.
goede training met enthousiaste begeleidster
Het bootcampteam heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding: goede trainers voor een relatief lage prijs. Het is altijd mogelijk om nog 'last minute' mee te doen met een les. Elke dag is er wel wat te doen, wat past in een drukke weet. De website is zer gebruiksvriendelijk!
Persoonlijk vind ik het een duidelijke site. Alle informatie die ik wilde weten staat op de site. Ik heb afgelopen week mijn proefles gehad. Deze als zeer prettig ervaren. Begeleidster was enthousiast en motiverend. Leuke pittige les in de regen..zeker voor herhaling vatbaar.
Erg goede training met veel variatie waardoor je je hele lichaam traint. En wat een trainer, die je niet alleen techniek aanbrengt maar ook aanspoort om door te gaan. Superb!
Een goede training met een enthousiaste trainster! Echt een aanrader.
Orteliuslaan 850 Unit M
3528 BB Utrecht