Ik ben erg enthousiast over de training. Helaas had ik zelf een beginnende verkoudheid en zat op het moment niet helemaal lekker in mijn vel maar Remco speelde hier goed op in en lette er goed op dat ik niet te veel deed, maar gelukkig ken ik mijn eigen grenzen en gaf hij mij ook die ruimte. Hij bleef niet door pushen. Ik heb na afloop dan ook direct een maandabonnement afgesproken.
De eerste training was een motiverende sfeer en een enthousiaste groep en trainer.
Richard is vrolijk en benaderd iedereen heel open. De oefeningen zijn gevarieerd en iedereen kan deze uitvoeren op zijn of haar eigen niveau. Richard weet direct alle namen en zorgt ervoor dat je net dat stapje extra zet!
Pittige training, veel afwisseling!
Training was compleet! TOP!!!
Leuke en intensieve training!
Trainingen van Bootcampteam Noordwijkerhout motiveren mij altijd om elke week tot het uiterste te gaan. Daarnaast zijn de trainingen afwisselend en uitdagend
Fijne training met een enthousiaste trainer. Afwisselende opdrachten en voor ieder niveau mogelijk om mee te doen!
Leuke afwisselinde training met goede oefeningen!
De training was zwaar, maar erg leuk. Voldoende afwisseling en met niveauverschillen word goed omgegaan. Nathalie was erg vriendelijk en wist me goed te motiveren.
Flitsende les met veel afwisseling. Tijd vloog om.
Super trainer, fijne bootcamp.
Inhoud: ik had weer meer verschillende oefeningen verwachten (met attributen, of wat meer met objecten die je buiten vindt). We zijn nu twee keer in de parkeergarage geweest, hopelijk gaan we snel buiten trainen. Website: ik moet altijd even zoeken waar ik de trainingen kan vinden/hoe ik me kan aanmelden.
Prettige training en op eigen tempo mogelijk.
Het was mijn 1e bootcamp les en ervaring met Bootcamp Team. Dit op advies van een vriendin. Het is een intensieve workout met afwisselende oefeningen, goede begeleiding en uitleg.
Leuke les. Lekker buiten. Afwisselend en goed pittig.
Vind ik niet fijn i.v.m. de privacyvoorwaarden
1e x bootcamp (en geen sportervaring van dit type). heerlijk dat het buiten is. = grootste pluspunt. fijn flexibel, moet als groentje nog wel alle sportterminologie leren en hoe de oefeningen technisch goed uit te voeren, dat is in een groepstraining (in het donker!) wat lastiger, maar zal wel komen met de tijd. verder enthousiast. Aanrader dus.
Leuke, afwillende les met persoonlijke aandacht
Top training, alle groepen goed getraind.
De training was pittig, slopend (voor mij) maar vooral erg leuk! Martijn geeft enthousiast les, hij motiveert en stimuleert en het is fijn dat hij iedereen bij naam kent! Je krijgt de mogelijkheid om dingen in je eigen tempo te doen.
Enthousiasmerend, goede correcties
Heerlijk in de buitenlucht met collega's in teamverband actief bezig zijn! Door inspanning ontspanning. Succes verzekerd.
Erg leuke training met veel variatie en voldoening! Kijk erg uit naar de volgende keer!
Orteliuslaan 850 Unit M
3528 BB Utrecht