Enthousiast

Heerlijke bootcamp trainingen, waarbij rekening wordt gehouden met alle niveaus!

Leuke lessen, met goede begeleiding.

Professioneel, enthousiast en na de les een voldaan gevoel!

Leuke pittige bootcamples

Ik sport al ruim 4 jaar met veel plezier bij Bootcampteam omdat de lessen leuk en tegelijkertijd best zwaar zijn. Bovendien ben je met een strippenkaart en tal van locaties en tijden heel flexibel om te sporten wanneer je wilt en wanneer het je uitkomt. Heel fijn!

Super! Motiverend en professioneel

Super leuke en afwisselende training. Die allesomvattend is, dus veel delen van het lichaam komen aanbod. Mix van kracht en cardio. Motiverende trainer. Zou het iedereen aanraden😃

Heerlijk buiten sporten in een leuk team!

Uitdagende en afwisselende workout onder deskundige begeleiding.

Fantastisch!

Bootcamp gegeven door het Bootcamp Team sluit helemaal aan mijn doelen: strakker lichaam, meer conditie en meer energie! De uitdaging en afwisseling van de trainingen blijven een goede motivatie om door te zetten en wekelijks te blijven gaan!

Heerlijke bootcamp training die goed te doen is voor beginners, maar ook gevorderden. Fanatieke trainster en enthousiast.

Actieve training

De training vond ik lekker actief en afwisselend. Pittig genoeg! Het feit dat er mannen meedoen aan de training zegt eigenlijk genoeg, haha.

Leuke les in mooie omgeving

Genoten (ahum) van een leuke zware bootcamp les in rotterdam. Afwisselend en leuke oefeningen. Goed dat een gratis proefles mogelijk was.

Energieke les, fijn in de buitenlucht en elke week iets anders

Leuke les in het park. Elke week weer nieuwe oefeningen en met enthousiasme gegeven door de instructeur/instructrice!

Pittige gevarieerde workout

Alles is goed geregeld. Zoals het aanmelden, je telefoon bij de trainer kunnen achterlaten en op tijd starten. De training is gevarieerd met veel core-versterking. Enthousiaste, motiverende trainers. Aardige mede-teamgenoten.

Afwisselende training door enthousiaste trainer

Leuke afwisselende training gegeven door enthousiaste trainer. De training is goed van opbouw en wordt speels gegeven. Lekker een uurtje knallen!

Erg leuke professionele les

Was de eerste keer dat ik bootcamp deed. Werd goed uitgelegd. Was een klein groepje waardoor je goed mee kan in het groepje. Is laag drempelig en zeker voor herhaling vatbaar! Abonnement aangeschaft.

Uitdagende en leuke training

Proefles gevolgd bij Bootcamp team, ontzettend leuke eerste ervaring. De groep is niet te groot zodat er ruimte is voor goede begeleiding door de trainer. Lekker in de buitenlucht, afwisselende oefeningen waarbij je alle spiergroepen gebuikt. Trainer motiveert en helpt goed. Trainingen worden op meerdere dagen, tijdstippen locaties gegeven en je kan via de site heel makkelijk inschrijven. Gelijk een strippenkaart aangeschaft, kijk uit naar de volgende trainingen.

Pittige les met goede begeleiding en relaxte sfeer!

Het was voor mij de eerste keer bootcampen dus het was wel even pittig. Maar er was fijne begeleiding en we hadden een leuke groep. Geen druk om het net zo goed als de rest te doen, maar wel de aanmoediging om alles uit jezelf te halen. Heel fijn dat je je hele lichaam traint met bootcampen en ook nog lekker buiten in het zonnetje. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super! Ervaar het zelf, doe een keer een gratis proefles.

Waarom super? De training: -Structuur en opbouw van de les is goed -Lesstof is afwisselend -Oefeningen zijn uitdagend en er zit een goed tempo in. - Veel aanbod De trainers: -Zijn enthousiast -Vertellen de essentie / doel van de oefeningen -Geven tips over verbeteren oefening -Vragen om feedback, einde les En... De app is zeer handig en overzichtelijk = efficiënt.

Gezellige, deskundige docenten

Heerlijk buiten sporten, en met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Fijne training op top lokatie

Fijne pittige training, professionele begeleiding van Stacey en super in de duinen!

Altijd een mogelijkheid om te trainen op veel locaties.

- professionele trainers - makkelijk systeem - veel locaties - veel tijden

Dé training die motiveert om nog een keer te gaan!

Gister een heel leuke training gehad, vandaag stijf van de spierpijn: heerlijk. Oefeningen gedaan in een klein clubje, ik werd goed ontvangen, aangemoedigd en begeleid. Dik tevreden met de trainer: behulpzaam, moedigt aan op positieve manier, heel toegankelijk, en heeft alles in de gaten (helaas ;)).  Volgende training staat alweer in mijn agenda!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een leuke training, met genoeg persoonlijke begeleiding om mijn eerste keer tot een succes te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke lessen, enthousiaste en deskundige trainer. Een aanrader om mee te doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind de bootcamp trainingen altijd erg leuk en uitdagend. Fijn om buiten te kunnen sporten en gemotiveerd te worden door enthousiaste trainers. Ook beginners kunnen meedoen omdat je wordt betrokken bij de groep en de oefeningen meestal op eigen niveau/tempo kunt doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op veel locaties en dagen beschikbaar, makkelijk je plek reserveren via de handige app en een fijn systeem met abonnement of strippenkaart. En natuurlijk het belangrijkste: een heerlijke training in de buitenlucht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel enthousiast over de bootcamp trainingen van Charlotte. Ze zorgt met haar afwisselende lessen dat we het uiterste uit onszelf halen, ieder op zijn eigen niveau. Daarbij begeleidt ze ons goed, zodat we de oefeningen op de juiste wijze uitvoeren en steeds een stapje verder gaan. Naast pittig is het ook gezellig. Een echte aanrader.

Orteliuslaan 850 Unit M

3528 BB Utrecht